x تبلیغات
sabte3

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود چه تغییراتی داشته است؟

 شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود : قبل از اینکه شرکت خود را به ثبت برسانید ابتدا لازم است که بدانید که شرکت شامل چه گروهی می شود. بعضی شرکت ها شامل شرکت های مسئولیت محدود می‌ شوند و قوانین خاص خود را در زمینه ثبت دارند. شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود در کشور ایران بسیار متفاوت از شرکت سهامی خاص است.

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود چه تغییراتی داشته است؟

برخی افراد به دلیل عدم آگاهی کامل از تغییرات و روند و شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود دچار سردرگمی می شوند که در ادامه راه، دچار مشکل خواهند شد. برای حل این مسئله ما در ادامه به شما راه های کاربردی را ارائه خواهیم داد.

در ادامه مطلب علاوه بر معرفی کلی مراحل ثبت به آخرین تغییرات شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود خواهیم پرداخت.

شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود چیست؟

شرکت با مسئولیت محدود به این معنا است که بین دو یا چند نفر شرکتی به ثبت می رسد اما در این شرکت بدون اینکه سرمایه به سهام تقسیم شود؛ فقط افراد این شرکت در قروض و تعهدات شرکت با هم شریک هستند.

در آخرین تغییرات ذکر شده، حداقل سرمایه لازم برای ثبت این نوع شرکت یک میلیون ریال است. این فرآیند حدود بیست روز کاری به طول می انجامد.

تمامی این نکات از شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود است که به شما کمک می کند راحت تر شرکت خود را به ثبت برسانید.

نقل و انتقال سهام در شرکت مسئولیت محدود علاوه بر تنظیم صورت جلسه در سامانه، نیاز به تنظیم سند رسمی در دفاتر اسناد رسمی نیز دارد و یک نسخه از این سند باید به سازمان ثبت ارائه شود.

مدارک خود را برای تسهیل کار سریعا جمع کنید

یکی از شروط ثبت شرکت با مسئولیت محدود این است که مدارک شما کامل باشد و نقصی در مراحل ثبت ایجاد نکند. این مدارک شامل موارد زیر خواهد بود:

  1. کپی شناسنامه و کارت ملی تمامی اعضای فعال شرکت؛
  2. دو نسخه از فرم تقاضانامه و فرم اساسنامه به همراه امضا سهامداران؛
  3. اگر عنوان مربوطه نیاز به اخذ مجوز را داشته باشد. باید برای اخذ مجوز اقدام کنید؛
  4. معرفی نامه نمایندگان در صورتی که هیئت مدیره از بین اشخاص حقوقی باشند؛
  5. ارائه تصویر روزنامه رسمی آگهی تاسیس؛
  6. دو جلد اساسنامه شرکت با مسئولیت محدود و امضا تمام صفحات توسط هیئت سهامداران؛
  7. دو برگه تقاضانامه شرکت با مسئولیت محدود و امضا تقاضانامه توسط کلیه سهامداران؛
  8. دو نسخه صورتجلسه مجمع عمومی موسسین و هیأت مدیره که توسط سهامداران امضا شده باشد؛
  9. دو جلد شرکت نامه با مسئولیت محدود و امضا شده توسط کلیه سهامداران.

نکته: برای ثبت شرکت نیاز به مدارک تحصیلی نیست؛ مگر زمانی که شرکت مهندسی یا مواردی که قانون مشخص کرده است نیاز به مجوز باشد.

یک لیدر چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

یکی از مسائلی که شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود است؛ انتخاب هیئت مدیره درست و واجد شرایط است. در ادامه به شما آخرین تغییرات در ویژگی های هیئت مدیره را خواهیم گفت.

تعداد اعضای هیئت مدیره شرکت با مسئولیت محدود باید حداقل یک نفر مدیر عامل و یک نفر رئیس هیئت مدیره باشد. اگر شرکا با یکدیگر به توافق برسند این حق را دارند که یک نفر همزمان به عنوان مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره انتخاب شود.

افراد ورشکسته ای که ورشکستگی آن ها ثبت شده است ، افرادی که دارای سوء پیشینه هستند و افراد زیر ۱۸ سال اجازه ندارند جز اعضای هیئت مدیره شرکت باشند.

مراحل ثبت شرکت چقدر زمان شما را می گیرد؟

برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود لازم است که شما مراحلی را طی کنید این مراحل را با به زبانی ساده بیان خواهیم کرد. طبق آخریت تغییرات گفته شده؛ ثبت شرکت در تهران در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی انجام می شود اما در شهرستان ها به این صورت است که در اداره های مربوطه ثبت انجام می شود.

  • مراجعه به سایت اداره کل ثبت شرکت ها به نشانی “irshrkat.ssaa.ir”؛
  • ورود به سامانه پذیرش تاسیس و انتخاب گزینه مسئولیت محدود؛
  • پر کردن نام متقاضی، مشاوره تماس و آدرس در فرم مشخصات اولیه؛
  • مشخص کردن ۵ نام به ترتیب اولویت؛
  • وارد کردن موضوع فعالیت، نشانی شرکت، سرمایه شرکت؛
  • بارگذاری اساسنامه، شرکت‌ نامه پس از تایید اطلاعات توسط اداره ثبت شرکت ها؛
  • پس ار انجام تمامی این مراحل باید منتظر بمانید که اداره ثبت شرکت ها نام های شما را تایید نهایی کند؛
  • سامانه اوراقی به شما خواهد داد، پس از تحویل اوراق دو نسخه پرینت کنید و تمامی صفحات را به امضا اعضا برسانید؛
  • مدارک امضا شده را با شرایط اعلام شده به اداره ثبت شرکت های شهر خود ارسال کنید.
  • پس از تایید تمام مدارک، شماره ثبت شرکت به شما داده می شود و باید آن را در روزنامه های کثیر الانتشار به چاپ برسانید.

برای انجام تمامی این مراحل امکان دارد شما به مشکلاتی بر خورید، برای تسهیل این مراحل و تسریع جوابدهی و آگاهی از تمامی تغییرات، پیشنهاد ما  برای آگاهی از آخرین تغییرات شرایط ثبت شرکت با مسئولیت محدود مراجعه به موسسات مجرب مانند ثبت ۳ است.

 

ضرورت ثبت کد اقتصادی چیست؟

 

ضرورت ثبت کد اقتضرورت ثبت کد اقتصادی چیست؟

به دلیل فراوانی روش‌های مشارکت افراد جامعه در روال‌های تجاری و اقتصادی و تعدد این افراد، شناخت آنها در راستای حمایت و پشتیبانی و همچنین تعیین مالیات هر یک از فعالان اقتصادی به ساز و کار خاصی نیاز دارد.

اولین گام از این روند، دریافت کدی به نام کد اقتصادی است. در واقع هر فرد حقوقی یا حقیقی بدون داشتن این کد اقتصادی فعالیتی غیر قانونی و نا معتبر  دارد. شماره اقتصادی که در اصطلاح با نام کد اقتصادی شناخته می‌شود پس از طی مراحلی که طبق قانون وضع شده توسط اداره‌ی دارایی در مرکز استان‌ها و شهرستان‌ها برای اشخاص حقیقی و حقوقی صادر می‌شود.

به عبارت دیگر هر شرکت نیاز به یک کد اقتصادی دارد. این کد نحوه‌ عملکرد یک شرکت (خدمات – خرید و فروش) را که در قراردادها و فاکتورها ذکر می‌شود مشخص می‌کند. اخذ این کد برای شرکت‌ها اجباری است. کد اقتصادی فعلی ۱۲ رقمی است که موجب بهبود سیستم مالیاتی و دریافت مالیات شده است؛ مراحل دریافت کد اقتصادی جدید در ادامه بیان می‌شود.

بنابراین تمامی شرکت ها و موسسات مختلف پس از ثبت شرکت  باید ظرف مدت حداکثر دو ماه با در دست داشتن مدارک لازم به اداره دارایی مراجعه و با تشکیل پرونده کد اقتصادی خود را دریافت کنند. داشتن پرونده دارایی یا پرونده مالیاتی پیش نیاز صدور کد اقتصادی است. در نتیجه شرکت هایی که کد اقتصادی خود را دریافت کرده‌اند قبلا مراحل تشکیل پرونده مالیاتی را طی کرده و می توانند فعالیت رسمی خود را آغاز کنند.

كليات مربوط به كد اقتصادي

  1. اشخاص مکلف به اخذ شماره اقتصادي: کليه اشخاص حقوقي که به امر توليد، مونتاژ، واردات و صادرات، توزيع هر نوع کالا و کارهاي خدماتي اشتغال دارند همچنين کليه اشخاص حقيقي که به امور فوق اشتغال داشته و داراي پروانه کسب يا کار ازمراجع ذيربط بودهو یا دارای محل فعالیت تجاری هستند.
  2. مجوز فعاليت: مجوز فعاليت به سندي اطلاق مي گردد که بر اساس آن فعاليت اقتصادي هرشخصي از طرف يکي از مراجع ذيصلاح تاييد شده باشد
  3. محل فعالیت تجاری: محل فعالیت تجاری به یک واحد شغلی اطلاق می گردد که آن محل از طرف شهرداری یا مراجع قانونی دیگر بعنوان محل فعالیت اقتصادی شناخته شده و فعالیت مربوط در آن جواز کسب و یا بدون جواز انجام می شود..
  4. رسید بانکی: مبلغ فیش بانکی در کلیه شهرستانها به حساب ۵۲۳ خزانه نزد یکی از شعب بانک ملی از جانب مودی واریز می شود.
  5. پرینت شماره اقتصادی: پرینیت یک برگ صادر شده به وسیله کامپیوتر قبل از صدور کارت می باشد که کلیه اطلاعات مربوط به مودی اعم از هویت و مالیات را شامل می شود که بعنوان رسید از مودی توسط مامورین پست و بایگانی در پرونده مودی استفاده خواهد شد.
  6. کارت اقتصادی اشخاص حقیقی: رنگ و شکل و مندرجات کارت جدید با کارتهای قبلی تفاوت خواهد داشت و عکس ۳ در ۲ مودی، نام ونام خانوادگی، شماره اقتصادی، نشانی محل فعالیت تجاری و شماره حوزه مالیاتی مودی در آن درج خواهد شد.
  7. کارت اقتصادی اشخاص حقوقی: تغییرات مربوط به اشخاص حقیقی در کارت اشخاص حقوقی نیز وجود دارد با این تفاوت که عکس ندارد و نوع شخص حقوقی نیز درج خواهد شد . در صورت هماهنگی با خدمات ماشینی کارت اشخاص حقوقی بصورت لیزری صادر خواهد شد.

تفاوت کد اقتصادی جدید و کد اقتصادی قدیم

هر دو کد، ۱۲رقمی هستند و هر دو هم از اداره دارایی صادر می‌شود. در واقع با کد اقتصادی قدیم؛ تشکیل پرونده دارایی و تعیین حوزه مالیاتی انجام میشود. کد اقتصادی جدید متناسب و مطابق با سیستم جامع مالیاتی جدید طراحی شده است اما در حال حاضر کدی صادر نشده و فقط ثبت نام انجام شده و کد رهگیری ثبت نام ارایه میشود.

 

موارد کاربرد کد اقتصادی جدید

  1. پیش نیاز ارایه اظهارنامه مالیاتی
  2. اخذ کارت بازرگانی
  3. اخذ گواهی ارزش افزوده
  4. با توجه به اینکه اظهارنامه های مودیان مالیاتی صرفا به صورت الکترونیکی قابل ارایه است، مودیان جهت مراجعه به سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی نسبت به ارایه اظهارنامه های مالیاتی به کد اقتصادی جدید نیاز دارند؛ در صورت عدم اقدام جهت اخذ کد اقتصادی جدید، اطلاعات اظهارنامه توسط سیستم پذیرش نخواهد شد و همچنین امکان پرداخت مالیات به صورت الکترونیکی توسط مودیان وجود نخواهد داشت.
  5. طبق برنامه‌ریزی انجام شده کلیه فعالان اقتصادی که در تجارت خارجی با گمرک جمهوری اسلامی ایران ارتباط دارند (صاحبان کالا، حق‌العمل‌کاران گمرکی و…) لازم است شماره اقتصادی جدید را به همراه کد اقتصادی قدیم دریافت نمایند.

چه افرادی باید کد اقتصادی دریافت کنند

به موجب قانون اشخاص حقوقی فعال در زمینه های تولید و مونتاژ، صادرات و واردات، توزیع کالا، انجام امور خدماتی وغیره باید کد اقتصادی دریافت کنند. همچنین تمامی اشخاص حقیقی که در زمینه های فوق مشغول هستند نیز باید کد اقتصادی داشته باشند. در اصل اشخاص حقیقی باید دارای پروانه کسب بوده  و در محلی به کسب وکار مشغول باشند تا شرایط لازم را برای اخذ کد اقتصادی داشته باشند زیرا دریافت کد اقتصادی مستلزم ارائه گواهی کسب و همچنین آدرس محل فعالیت است.

 

چه افرادی به کد اقتصادی نیاز ندارند

  1. اشخاص حقیقی که در زمینه امور هنری مشغول به کار هستند. مانند : نویسندگی ، ترجمه کتاب، فیلمسازی و…
  2. اشخاص فعال در زمینه تحقیقی و مشاوره ای مانند اعضای هیئت علمی دانشگاه ها
  3. اشخاص فعال در زمینه های پیمانکاری (در شرایط خاص)

دلایل نیاز به کد اقتصادی

برای موارد و اقدامات زیر به کد اقتصادی نیاز خواهید داشت:

  1. صدور فاکتور رسمی
  2. اخذ کارت بازرگانی
  3. رتبه بندیو اخذ گرید
  4. شرکت در مناقصات و مزایده ها
  5. اخذ قرارداد با شرکتهای دولتی
  6. انعقاد قرارداد با شرکت های خصوصی حرفه ای

کد اقتصادی در واقع شماره شناسایی شرکت ها و موسسات در اداره مالیاتی کشور می باشد. این کد اقتصادی به اداره دارایی و سازمان امور مالیاتی برای رسیدگی به دفاتر پلمپ مالیاتی شرکت ها ، صورت حساب ها و فاکتورهای ارائه شده در سال مالی کمک شایانی می کند و حساب و کتاب های مالیاتی و احیانا معافیت هایی که شرکت برای مالیات از ان بهره مند می شود در قالب کد اقتصادی راحت تر مشخص می شوند.

 

ضرورت ثبت کد اقتصادی چیست؟

  1. وقتی شرکت ثبت شده شما قصد دارد قراردادهای سودآوری را با شرکت ها و سازمان های کوچک و بزرگ منعقد کند، از سوی این شرکت ها و سازمان ها حتما با درخواست ارائه کد اقتصادی مواجه می شود و چنانچه نخواهید یا نتوانید این کد را ارائه دهید،بدون تردید از انعقاد یک قرارداد جذاب و پر منفعت محروم می شوید و طبیعتا با توجه به بازار پر رقابت امروزه، رقبای شما به راحتی جای شما را می گیرند و این فرصت سوزی ها گاها جبران ناپذیر است
  2. ماهیت اکثر قریب به اتفاق شرکت ها، به حضور فعال و رقابت در کسب و کارهای مختلف وابسته است و یکی از مهمترین میدان های رقابت حضور در مناقصات و مزایده ها است که برای حضور موفق در بسیاری از پر سودترین مناقصات و مزایده ها، داشتن گرید و رتبه بندی شرکت است. یعنی شرکت شما از سوی دستگاه مناقصه گذار یا برگزار کننده مزایده تنها در صورتی مجاز به حضور و ارائه رزومه و پاکت پیشنهادی قیمت است که دارای گرید باشد و قبل از آن برای اینکه بتوانید برای رتبه بندی و اخذ گرید شرکت خود اقدام نمایید، لازم است که برای شرکت خود حتما کد اقتصادی دریافت کرده باشید
  3. تاجران حرفه‌ای و شرکت ها در موارد متعدد برای انجام امور حرفه ای و همچنین برای کسب درآمد و سود، به واردات و صادرات نیاز دارند و به همین دلیل نیازمند کارت بازرگانی هستند و برای اینکه بتوانند کارت بازرگانی دریافت نمایند لازم است که قبلا اقدام به اخذ کد اقتصادی کرده باشند.
  4. بی‌راه نیست اگر بگوییم که اصلی‌ترین علت برای گرفتن کد اقتصادی، اجتناب از دردسرها و گرفتاری های مالیاتی است. زیرا همانطور که می دانید طبق قوانین، هر شخص تاجری و نیز هر شرکت، موسسه و سازمانی که به نحوی در کشورمان به فعالیت می پردازد، مکلف است وظایف و تکالیف مالیاتی خود را طبق قانون و در موعد مقرر انجام دهد تا علاوه بر اینکه دچار مشکلات مالیاتی نشود،بتواند از برخی معافیت های قانونی مالیاتی نیز بهره مند گردد. یکی از مهمترین این وظایف و تکالیف مالیاتی، تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی طبق مقررات قانونی ور موعد مقرر است. در حال حاضر برای ارسال اظهارنامه مالیاتی هر سال، حداکثر فرصتی که برای اشخاص حقیقی در نظر گرفته شده است پایان خردادماه سال بعد و حداکثر فرصتی که برای اشخاص حقوقی در نظر گرفته شده است پایان تیر ماه سال بعد است و برای ارسال اظهارنامه مالیاتی یکی از ضروری ترین و مهمترین اطلاعاتی که در سامانه اداره مالیات و در فرمهای مربوطه باید وارد نمایید تا بتوانید با موفقیت اظهارنامه مالیاتی خود را ارسال کنید ارائه کد اقتصادی است و اگر این کد را نداشته باشید نمی توانید اظهارنامه را ارسال کنید و در نتیجه ضمن اینکه از معافیت های مالیاتی بهره مند نمی شوید، به احتمال بسیار زیاد مالیات شما بصورت علی الراس محاسبه می شود که ممکن است بسیار بیشتر از مقدار واقعی مالیاتی باشد که در اصل باید می پرداختید.

 

قانون سازمان مالیاتی کشور و کد اقتصادی

مطابق با  ماده ۱۰۵ از قوانین سازمان مالیاتی کشور، «درآمد شرکتها و درآمد ناشی از فعالیت های انتفاعی سایر اشخاص حقوقی از منابع مختلف ایران یا خارج از ایران تحصیل می شود، پس از وضع زیانهای (هزینه ها) حاصل از منابع غیر معاف و کسر مالیاتهای مقرر به استثناء مواردی که طبق مقررات این قانون دارای نرخ جداگانه ای می باشد، مشمول مالیات حداکثر به نرخ ۲۵ درصد خواهند بود.»

مطابق این مصوبه مجلس، اگر شرکتها مراحل دریافت کد اقتصادی را طی نکنند و کد اقتصادی را اخذ ننمایند از معافیتهای مالیاتی که در ماده ۱۰۵ قید شده است بی بهره خواهند بود. به طور کلی اخذ کد اقتصادی برای فعالیت های اقتصادی ضروری است و اشخاص با داشتن این کد می توانند به طور قانونی به فعالیتهای اقتصادی خویش بپردازند. این کدهم در امور اقتصادی هم مالیاتی ضروری می باشد به همین دلیل برای دریافت آن باید پرونده مالیاتی تشکیل داد.

 

مزایای دریافت کد اقتصادی

  1. این کد از ایجاد رقابتهای ناسالم جلوگیری کرده و در نتیجه زمینه حمایت از فعالان اقتصادی محقق می شود.
  2. از دیگر مزایای اخذ کد اقتصادی، گرفتن مجوز برای انجام امور بازرگانی و دریافت کارت بازرگانی است.
  3. از مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده صدور کارت بازرگانی، ارایه کد اقتصادی جدید و تعهد مبنی بر ارایه این کد پس از صدور می باشد.
  4. برای انجام امور تولید، مونتاژ، واردات و صادرات، توزیع کالا و کالاهای خدماتی توسط اشخاص حقوقی داشتن این کد الزامی است.
  5. اشخاص حقیقی هم که به این امور ( واردات و صادرات و توزیع کالا و..) اشتغال دارند و دارای پروانه کسب و کار هستند یا دارای محل فعالیت تجاری اند واجد شرایط اخذ کد اقتصادی اند.
  6. اخذ کد اقتصادی برای انجام امور مالیاتی و تشکیل پرونده مالیاتی ضروری است.
  7. کسب مجوز برای فعالیتهای تجاری و پرداخت حقوق حقه دولت در قالب مالیات و جلوگیری از رقابتها و تلاش های ناسالم از دیگر مزایای کد اقتصادی است.
  8. فعالیتهای اقتصادی به گونه های مختلف انجام می گیرد که حمایت و نظارت بر اعمال اقتصادی فعالیت کنندگان مستلزم شناخت اشخاص فعال در این زمینه است. دریافت مجوز جهت فعالیتهای تجاری و اقتصادی و پرداخت حقوق حقه دولت در چارچوب مالیات و جلوگیری از فعالیتها و تلاش های غیر عرف و ناسالم از دیگر مزایای دریافت این کد می باشد.

مدارک الزامی برای اخذ کد اقتصادی

مدارک مورد نیاز برای اخد کد اقتصادی- اشخاص حقوقی

  1. تهیه و تکمیل ذفترچه اشخاص حقوقی ( تهیه از واحد های کپی اداره های مالیات ) و همراه داشتن مهر شرکت
  2. پاسخ استعلام از واحد مستغلات شهرتان جهت تشکیل پرونده مالیات اجاره ( استعلام از تشکیل پرونده اخذ شود)
  3. اصل و تصویر آگهی های ثبتی و مدارک شرکت اعم از  پیش آگهی تغییرات و تاسیس، اساسنامه، شرکت نامه و تقاضانامه شرکت­های مسئولیت محدود، اظهارنامه شرکت­های سهامی خاص و تقاضانامه موسسات (۱ سری کپی)
  4.  اصل و تصویر کلیه روزنامه های تاسیس و روزنامه تغییرات
  5. اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی کلیه صاحبان امضا مجاز و اعضا ( یا برابر اصل شده)
  6. اصل و تصویر سند مالکیت همراه با بنچاق و گواهی پایان کار و عوارض شهرداری ( در صورتیکه یکی از صاحبان امضا مالک محل قانونی باشند و اجاره نامه دستی بین مالک و شرکت ) یا اجاره نامه محل اقامت شرکت محضری یا اجاره نامه همراه با کد رهگیری و هولوگرام به نام شرکت (۱ سری کپی)
  7. اصل و تصویر قبض آب، برق و تلفن محل شرکت
  8. گواهی امضا صاحبان امضای مجاز شخص حقوقی ( گواهی امضا در دفترخانه اسناد رسمی گرفته شود) و به نام اداره امور مالیاتی منطقه مورد نظر باشد.

 

نکته: اگر قصد اخذ کد اقتصادی دارید، اجاره نامه باید به نام شرکت باشد ارائه اجاره‌نامه به نام افراد دیگر قابل قبول نیست.

 

مدارک مورد نیاز برای اخد کد اقتصادی- اشخاص حقیقی

  1. مدارک شناسایی
  2. فرم اداری مربوط به مشخصات متقاضی
  3. درخواست کتبی مبنی بر اخذ کد اقتصادی
  4. تصویر پروانه کسب
  5. گواهی پرداخت هزینه صدور کد نزد شعب بانک ملی
  6. سه قطعه عکس پرسنلی ۲ در ۳
  7. چنانچه متقاضی قبلاً کارت اقتصادی داشته ملزم به ارائه تصویر آن یا فیش کامپیوتری نیز هست

تکالیف دارندگان کارت اقتصادی

تکالیف دارندگان کارت اقتصادی مطابق با ماده ۳ از دستورالعمل سازمان امور مالیاتی در ارتباط با موارد استفاده از کد اقتصادی، به شرح زیر است:

  1. اشخاص حقوقی و حقیقی موضوع بندهای الف و ب ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم مکلفند از تاریخ ۱/۱/۱۳۹۱ برای عرضه و فروش کالا و خدمات از صورت حساب فروش کالا به شرح فرم نمونه موضوع ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم ( پیوست شماره ۱ ) استفاده نمایند و در صورت حساب های صادره شماره اقتصادی خود را چاپ و شماره اقتصادی خریدار را درج نمایند.درج شماره اقتصادی فروشنده با استفاده از سیستم های نرم افزاری یا صندوق های فروش در صورتحساب فروش صادره به منزله چاپ تلقی می شود

تبصره – اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع این دستورالعمل مکلفند مادامی که برای آن ها شماره اقتصادی صادر نشده ، از شماره ملی برای اشخاص حقیقی و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی به جای شماره اقتصادی استفاده نمایند

  1. اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع دستورالعمل مذکور، مکلفند هنگام خرید کالا و یا خدمات ، شماره اقتصادی خود را جهت درج در صورتحساب به فروشنده ارائه و در مواردی که خریدار از ارائه شماره اقتصادی خودداری کند چنانچه فروشنده، مشخصات خریدار و موضوع مورد معامله را ظرف مهلت یک ماه از زمان انجام معامله به شرح فرم نمونه ( پیوست ۲ ) به اداره امور مالیاتی اعلام نماید، مشمول جریمه تخلف از این بابت نخواهد بود ، در غیر این صورت طرفین معامله متضامناَ مسئول خواهند بود.
  2. در صورت فروش کالا و یا خدمات به مصرف کننده نهایی، درج شماره اقتصادی خریدار الزامی نمی باشد.
  3. درج شماره اقتصادی در قراردادها، اسناد و مدارک فروش، هنگام فروش کالا یا خدمات و صدور صورتحساب از سوی فروشنده صورت خواهد گرفت و در صورت عدم درج شماره اقتصادی خریدار، در اجرای ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات های مستقیم و تبصره ۲ آن ، متضامناَ مشمول خواهند بود.
  4. کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی مشمول این دستورالعمل اعم از وزارتخانه ها ، موسسات دولتی، بانک ها ، شهرداری ها ، موسسات وابسته به دولت و شهرداری ها و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از انتفاعی و غیر انتفاعی مکلفند در کلیه قرارداد ها ، اوراق و فرم های مورد استفاده جهت انجام معاملات خود و اعطای تسهیلات بانکی اعم از ارزی و ریالی و بیمه نامه و غیره نسبت به درج شماره اقتصادی طرفین معامله اقدام نمایند.

تکالیف اشخاص ثالث در زمینه کد اقتصادی

  1. گمرک ایران مکلف به درج شماره اقتصادی کلیه وارد کنندگان ، صادر کنندگان ، حق العمل کاران در اظهارنامه های گمرکی می باشد.
  2. ذی حساب ها و یا مدیران کل امور مالی مکلفند فهرست معاملات خود را طبق فرم نمونه ( پیوست ۳ و ۴ ) و همچنین فهرست قراردادهای خدماتی و پیمانکاری را طبق فرم نمونه ( پیوست شماره ۵ ) تا یک ماه پس از پایان هر فصل به صورت الکترونیکی از طریق پورتال سازمان و یا در محیط رایانه ای به اداره امور مالیاتی ذیربط ارائه نمایند.
  3. بانک ها مکلفند شماره اقتصادی اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع دستورالعمل فوق را در قراردادهای اعطای تسهیلات یا هر نوع معاملات بانکی اعم از ارزی و ریالی درج نمایند.
  4. وزارت بازرگانی مکلف است در فرم های مربوط به ثبت سفارش اشخاص حقیقی و حقوقی موضوع دستورالعمل مذکور، شماره اقتصادی آن ها را درج ارائه نمایند.

روند دریافت کد اقتصادی

به طور خلاصه می‌توان گفت مراحل تقاضا و صدور کد اقتصادی به شرح زیر است:

  1. به سایت سازمان امور مالیاتی به آدرس http://tax.gov.ir/ مراجعه کنید.
  2. گزینه‌ی ثبت نام الکترونیکی کد اقتصادی در منوی سمت راست صفحه را انتخاب و روی گزینه‌ی ورود به سامانه کلیک کنید.
  3. گزینه‌ی سامانه‌ی پیش ثبت نام کد اقتصادی را از صفحه انتخاب کنید.
  4. ورود اطلاعات اولیه‌ی درخواستی در سایت و ذخیره‌ی آنها.
  5. پس از طی مراحل در صورت صحیح بودن آدرس و کد پستی و اطلاعات مربوطه بعد از مدتی رمز و کد کاربری از سوی امور مالیاتی برای‌تان ارسال می‌شود.
  6. پس از دریافت آن (رمز وکد کاربری) مراحل ۱ و ۲ را مجددا تکرار کنید و سپس مرحله‌ی ۷ را انجام دهید.
  7. بعد از طی مراحل ۱ و ۲ در پنجره‌ی باز شده بر روی متن سامانه‌ی ثبت‌نام کد اقتصادی کلیک کنید و مطابق اطلاعات خواسته شده و طبق اسناد و مدارک ثبتی آن را تکمیل و ذخیره کنید.
  8. در این مرحله که مرحله‌ی پایانی ثبت‌نام کد اقتصادی است در صورتی‌که ایراد خاصی در ورود اطلاعات نباشد کد اقتصادی جدید برای شما صادر می‌شود.
  9. برای کسب اطلاع از وضعیت ثبت‌نامی کد اقتصادی خود، هر از گاهی یکبار مراحل ۱ و ۲ را انجام دهید با انتخاب گزینه‌ی پیگیری سریع وضعیت ثبت‌نام کد اقتصادی و با وارد کردن رمز و کد کاربری خود از آخرین وضعیت کد اقتصادی مطلع می‌شوید و در صورت وجود اخطار یا اعلام خطا توسط سامانه نسبت به رفع آن اقدام کنید.

چند نکته:

  1. جهت پیگیری از وضعیت ثبت نام کد اقتصادی می توانید با مراجعه به سامانه ی سازمان امور مالیاتی قسمت «پیگیری سریع وضعیت ثبت نام کد اقتصادی» و وارد نمودن نام کاربری و رمز ورود از آخرین وضعیت کد اقتصادی خود مطلع شوید و در صورت اعلام نقص و یا ایراد از سوی سامانه،نسبت به رفع آن اقدام نمایید.
  2. جهت دریافت کد اقتصادی جدید،می بایست پرونده مالیاتی خود را از سازمان امور مالیاتی تکمیل نموده و شماره واحد مالیاتی،کد اقتصادی ۱۲ رقمی و کلاسه پرونده دریافت کرده باشید.

کارت اقتصادی اشخاص حقوقی

تغییرات مربوط به اشخاص حقیقی در کارت اشخاص هم وجود دارد البته با این تفاوت که عکس ندارد و نوع شخص حقوقی هم ذکر خواهد شد و با هماهنگی با خدمات کامپیوتری صدور کارت اشخاص حقوقی به‌صورت لیزری خواهد بود.

 

کارت اقتصادی اشخاص حقیقی

از نظر رنگ و شکل و مندرجات کارت جدید با کارت‌های قبلی تفاوت خواهد داشت که علاوه بر عکس ۳ در ۲ مؤدی، نام و نام خانوادگی، کد اقتصادی، نشانی محل فعالیت تجاری و کد حوزه‌ی مالیاتی مؤدی در آن ذکر خواهد شد.

وظایف مودی مالیاتی

  1. مدارک لازم برای اشخاص حقیقی:مدارک مربوطه عبارت از فرم اطلاعات هویتی، کپی شناسنامه، اصل و کپی فیش بانکی، مجوز فعالیت یا سند محل فعالیت تجاری (رسمی- غیر رسمی) و عکس ۳ در ۲ در صورت داشتن کد اقتصادی درج شماره‌ی آن پشت عکس در غیر این‌صورت درج مشخصات سجلی پشت آن و همچنین فتوکپی کارت اقتصادی یا فیش کامپیوتری برای دارندگان کد اقتصادی به ضمیمه‌ به حوزه‌ی مالیاتی تحویل می‌شود.
  2. مدارک لازم برای اشخاص حقوقی:این مدارک شامل فرم اطلاعات هویتی مربوطه، آگهی تأسیس در روزنامه رسمی و فیش بانکی و فتوکپی کارت اقتصادی یا فیش کامپیوتری برای دارندگان کد اقتصادی اشخاص حقوقی نیاز به عکس ندارد.
  3. نحوه‌ تقاضای کد اقتصادی: مؤدی مالیاتی با بررسی شرایط ذکر شده در اطلاعیه‌ی منتشره در روزنامه‌های کثیرالانتشار و دستورالعمل اجرای ماده‌ی ۸۵ قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین، در صورت واجدالشرایط بودن پس از تکمیل فرم اطلاعات هویتی مربوطه از روزنامه که با تکمیل کپی فرم نمونه و سپس الصاق یک قطعه عکس بر روی فرم هویتی به همراه سایر مدارک به حوزه‌ی مالیاتی ذی‌ربط تحویل نموده و رسید دریافت می‌کند. پس از رسیدگی حوزه، به مدارک ناقص کد اقتصادی تخصیص نمی‌گیرد و مدارک و فیش بانکی مسترد نخواهد شد. در مورد اشخاص حقوقی نیز همانند اشخاص حقیقی عمل می‌شود فقط تنها وجه تفاوت آن این است که درصورت داشتن تغییرات باید فرم تغییرات اطلاعات هویتی نیز از طرف مؤدی تکمیل شود. تشکیلات قانونی نیز درصورتی که دارای ذی‌حساب مستقل و مورد تأیید امور ذی‌حساب‌ها باشند می‌توانند با مراجعه به حوزه‌ی مالیاتی مربوطه درخواست کد اقتصادی نمایند.

تخلفات کد اقتصادی

  1. هر گونه جعل، تقلب، سوء استفاده و تبانی در ارتباط با شماره اقتصادی خلاف مقررات بوده و با متخلفین برابر مقررات قانونی برخورد خواهد گردید.
  2. استفاده اشخاص حقوقی و حقیقی از شماره اقتصادی سایرین تحت هر عنوان غیرمجاز و خلاف مقررات بوده و تعلق مالیات متوجه شخصی است که شماره اقتصادی او مورد استفاده قرار گرفته است.
  3. دریافت هر گونه وجه اضافه بر ارزش کالا جهت درج شماره اقتصادی فروشنده و یا عدم درج شماره اقتصادی خریدار خلاف مقررات بوده و با متخلفین برابر مقررات برخوردار خواهد شد.
  4. عدم رعایت مفاد این دستورالعمل از جانب اشخاص ذیربط،از قبیل عدم ارائه وی یا درج شماره اقتصادی طرفین معامله در صورتحساب فروش کالا و یا خدمات،خلاف مقررات بوده و با متخلفین برابر مقررات برخورد خواهد گردید.

تبصره ۱-در صورتی که فروشنده در هنگام معامله از ارائه شماره اقتصادی خود امتناع ورزد و ارائه کد اقتصادی را منوط به دریافت مبلغی بیشتر از رقم واقعی نماید خرید کالا بدون شماره اقتصادی فروشنده بلامانع است.بشرط آنکه گزارش انجام معامله و امتناع فروشنده از ارائه شماره اقتصادی جهت پیگیری قانونی،حداکثر ظرف یک ماه به اداره کل اطلاعات و خدمات مالیاتی به صورت مکتوب و مستند تسلیم گردد.

جرائم افراد مرتکب تخلف در زمینه کد اقتصادی:

  1. افرادی که اولین بار از دریافت کد اقتصادی امتناع کنند و یا از قوانین حاکم بر روند اخذ کد اقتصادی سر باز بزنند، مشمول پرداخت ۲ برابر سود معاملات انجام شده خود خواهند شد.
  2. اگر شرکتی برای بار دوم مرتکب جرم شود و از درج کد اقتصادی و یا ارسال آن به اداره مالیات خودداری کند، محل فعالیت اقتصادی وی به مدت ۳ ماه پلمپ خواهد شد.
  3. اگر تخلف برای بار سوم انجام شود، فرد متخلف به ۳ ماه تا ۶ ماه حبس محکوم خواهد شد. این حکم برای تمامی مدیران حقوقی نیز قابل اجرا است.

صادی چیست؟

ثبت برند در سال 1400

 

در ابتدا باید به این نکته بپردازیم که شرکت چیست؟

شرکت از اجتماع 2 یا چند نفر شریک یا سهامدار و یا موسس با اهداف مشترک (معمولا تجاری) تشکیل می شود که بر اساس نوع آن اعضا یا شرکا سود حاصله را بین خود طبق
اساسنامه تقسیم می کنند.

در ایران 7 نوع شرکت داریم که در این بین بیشتر شرکتهایی که اداره ثبت اسناد در املاک کشور به ثبت می رسند شرکت سهامی عام و خاص و مسئولیت محدود و تضامنی می
باشند.

برای ثبت شرکت در تهران و ایران ابتدا باید هدف و موضوع فعالیت خود را مشخص کنید تا ببینید چه شرکتی مناسب کسب و کار شما می باشد.

هر شرکتی برای ثبت نیاز به نام دارد ، نام شرکت باید شرایط زیر را داشته باشد:

دارای ریشه فارسی باشد یعنی در فرهنگ لغات دهخدا یا معین موجود باشد.
تکراری نباشد و قبلا به ثبت نرسیده باشد. به صورت حروف باشد. سه سیلابی باشد.
از اسامی خاص نباشد.
از اسامی شعرا و دانشمندان و کاشفان معاصر نباشد.
مخالف شئونات اسلامی و نظم عمومی و اخلاق حسنه نباشد.
باعث فریب افکار عمومی نشود.

شرکت ها به دو دسته شرکت های مدنی و تجاری تقسیم بندی می شوند.

1-شرکت های مدنی:

مشخصات شرکت مدنی
مشخصات شرکت مدنی را می توان به این صورت تعریف کرد:

شرکت های مدنی شخص حقوقی محسوب نمی شوند. زیرا شرکت هایی که طبق قانون تجارت تشکیل و ثبت رسیده باشند، شخصیت حقوقی دارند و شرکت مدنی این چنین
نمی باشد.
شرکت های مدنی شامل محدودیت تابعیت و اقامتگاه نمی شوند. به دلیل که، علاوه بر اشخاص حقیقی یعنی افراد انسانی ، اشخاص حقوقی می توانند دارای تابعیت و اقامتگاه
باشند . شرکت مدنی، همان طور که در جمله پیشین توضیح دادیم ، شخص حقوقی به شمار نمی آیند.
معامله های شرکت مدنی انجام می دهد، شامل معاملات تجاری نیست، زیرا طبق قانون تجارت ، معاملات شرکت های تجاری است که تجاری محسوب می گردد و شرکت
مدنی، شامل شرکت های تجاری نمی باشد.
در صورتی که مدتی برای شرکت تعیین نشده باشد، شرکت مدنی به تقاضای هر یک از شرکاء ، از بین می رود و در مورد آن مقررات مربوط به تصفیه و ورشکستگی قابل اجرا
نمی باشد.
در شرکت های مدنی،همه شرکاء نمایندگی آن را به عهده دارند.
شرکت های مدنی می توانند شامل رسمیت قانونی شوند و آن در صورتی است که برای شرکت، شرکت نامه رسمی، در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود. اما تنظیم شرکت
نامه رسمی به هیچ وجه موجب نمی شود که شرکت مدنی دارای شخصیت حقوقی شود. طبق ماده 34 نظام نامه مربوط در زمینه شرکت مدنی : شرکت های منعقد بین کسبه جزء که
اطلاق تاجر به آن ها نمی شود، در اعداد شرکت های تجاری نبوده و به عنوان قرارداد، مطابق مقررات قانون ثبت اسناد، در دفاتر اسناد رسمی باید به ثبت برسند.

2-شرکت تجاری:

شرکت های  تجاری عبارت است از مجموعه ای که بین دو یا چند نفر تشکیل می شود که در آن هر یک از شرکا، سهمی به صورت نقد یا کالا یا تخصص خود در بین می گذارند تا با آن مجموعه فعالیت های اقتصادی انجام دهند و سود و زیان های حاصل را بین شرکا  تقسیم کنند.

بر اساس قانون تجارت ایران در ماده 20،  شرکت های تجاری به 7 شاخه زیر تقسیم بندی می شوند:

شرکت های سهامی ( طبق ماده 4 لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت مصوب 24/12/1347 شرکت های سهامی به دو نوع شرکت سهامی عام و خاص تقسیم می شود.)

  1. شرکت تضامنی
  2. شرکت با مسئولیت محدود
  3. شرکت مختلط غیر سهامی
  4. شرکت مختلط سهامی
  5. شرکت نسبی
  6. شرکت تعاونی تولید و مصرف
  7. شرکت سهامی

شرکت سهامی خاص

ثبت شرکت سهامی خاص یکی اززیر دسته های، شرکت های تجاری است. برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل تعداد اعضا 3 نفر است. سرمایه ثبت این نوع شرکت به حداقل میزان یک میلیون ریال

است. وجود 2 بازرس در شرکت سهامی خاص الزامی است. وجود هر یک از سمت های مدیرعامل ، رئیس هیئت مدیره و نائب رئیس در شرکت سهامی خاص اجباری است. شرکت های عمرانی ، شهرداری که معمولا در مزایدات و مناقصات شرکت می کنند، شرکت سهامی خاص را انتخاب می کنند. اعتبار هیات مدیره شرکت سهامی خاص 2 سال خورشیدی و بازرسین 1 سال مالیاتی می باشد و پس از انقضاء باید تمدید و یا تعویض شوند (یعنی در کل حداقل 3 عضو و 2 بازرس برای ثبت شرکت سهامی خاص نیاز می باشد.)

شرکت سهامی عام

شرکتی است که شرکاء آن وظیفه دارند برای تامین قسمتی از سرمایه آن به مردم مراجعه کنند.حداقل سرمایه برای تاسیس شرکت سهامی عام پنج میلیون ریال ا ست و تعداد شرکاء آن نیز باید حداقل پنج نفر باشند. درشرکت سهامی عام مراجعه به عامه از طریق پذیره نویسی صورت می گیرد.

شرکت تضامنی

شرکت تضامنی، شرکتی است که برای امور تجاری، و تحت اسم مخصوصی بین دو یا چند نفر تشکیل می شوند.شرکاء در مقابل دیون و قروض شرکت مسئولیت شخصی، نامحدود و تضامنی دارند.در شرکت تضامنی، قید نام یکی از شرکاء به دنبال نام شرکت ضروری است؛ مثل شرکت تضامنی خدمات حاجی ابول لو وشرکا و این امر به خاطر اهمیت شخصیت شرکاء و جلب اعتماد مشتری می باشد.

شرکت با مسئولیت محدود

شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای انجام امور تجاری تشکیل می شود. مسئولیت هر یک از شرکا در برابربدهی وسود حاصله از شرکت به میزان سهم الشرکه ای است که شخص در شرکت سرمایه گذاری کرده است. تفاوت این شرکت با شرکت های سهامی در این است که در شرکت با مسئولیت محدود به هیچ وجه سهم الشرکه صادر نمی شود . در شرکت تعاونی جز با رضایت عده ای از شرکاء که سه چهارم سرمایه متعلق به آن ها باشد قابل نقل و انتقال نمی باشد. در شرکت های سهامی، سهام منتشر گردیده و نیز قابل نقل و انتقال است.در شرکت با مسئولیت محدود در صورت پیش بینی در اساسنامه، با فوت ، حجر ، ممنوعیت قانونی یا قضایی یکی از شرکاء شرکت منحل می شود
شرکت نسبی
شرکتی است که برای انجام امور تجاری، تحت نام مخصوص بین 2 یا چند نفر تشکیل می گردد و مسئولیت هریک از افراد به نسبت آورده یا سرمایه ای است که در شرکت دارند.

شرکت مختلط سهامی

شرکت مختلط سهامی، شرکتی است که تحت نام مخصوصی بین یک عده شرکای سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل می گردد. در شرکت مختلط سهامی، سهام سهامداران قابلیت نقل و انتقال دارد و با فوت یا حجر یا ممنوعیت قانونی سهامدار شرکت به فعالیت خود ادامه می دهد.

شرکت مختلط غیرسهامی

شرکت مختلط غیرسهامی، شرکتی است که برای انجام امور تجاری تحت نام مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و 1 یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می گردد. در شرکت مختلط غیرسهامی ، سهام سهامداران قابلیت نقل و انتقال دارد و با فوت یا حجر یا ممنوعیت قانونی سهامدار شرکت به فعالیت خود ادامه نمی دهد و منحل می شود.

شرکت تعاونی تولید و مصرف

شرکت تعاونی تولید و مصرف، شرکتی است که با اهداف هفت گانه ی مندرج در قانون بخش تعاونی با قید واژه ی تعاونی تشیل می گردد . شرکت تعاونی در جهت تشکیل آن حدقل 7 نفر با تابعیت ایرانی باید حضور داشته باشند.
در قانون بخش تعاونی اقتصاد جمهوری اسلامی ایران مصوب شهریور 1370 بر کارهای های شرکت تعاونی نظارت دارد.

 

شرایط ثبت شرکت سهامی خاص چگونه است؟

 شرایط ثبت شرکت سهامی خاص : قبل از اینکه با شرایط ثبت شرکت سهامی خاص آشنا شوید، در گام نخست باید درباره ماهیت و هویت این گونه از شرکت ها اطلاعات کافی را به دست بیاورید.

شرایط ثبت شرکت سهامی خاص چگونه است؟

در این مقال قصد داریم به طور کامل شرکت سهامی خاص را توضیح دهیم. مطمئنا افرادی که قصد ثبت شرکت سهامی را دارند، باید اطلاعاتی در زمینه شرایط، مراحل و نحوه ثبت شرکت بدانند. اینکه مدارک ثبت به چه صورت است و چه مدت زمان برای ثبت شرکت سهامی خاص نیاز است. اینها همه سوالاتی است که در فرآیند ثبت شرکت ها برای هر شخصی پیش می آید.

لازم است بدانید که شرکت های سهامی از متداول ترین شرکت های تجاری هستند که به خاطر منافع مالی سرشار در بین مردم بسیار رواج دارند.

اگر شما نیز از افرادی هستید که قصد ثبت شرکت سهامی عام را دارید، از صفر تا صد قضیه با ما همراه باشید. امید که این مطالب مثمر ثمر افتد.

شرایط ثبت شرکت سهامی خاص

در ابتدای مطلب لازم است ذکر شود که شرکت های تجاری به دو نوع سهامی خاص و عام تقسیم می شود. یکی از الزامات تاسیس شرکت های سهامی خاص این است که تمام سرمایه به وسیله موسسان شرکت تامین می شود. برای ثبت شرکت سهامی خاص رعایت تشریفاتی اداری ضروری است که باید به آنها توجه شود.

یکی از شرایط ثبت شرکت سهامی خاص این است که اساسنامه آن باید به امضای تمامی موسسان و سهام داران رسیده باشد. شرایطی که در طول این فرآیند باید رعایت شود، از این قبیل است:

نام شرکت

تمام قوانین مربوط به انتخاب نام شرکت ها درباره شرکت سهامی خاص نیز صدق می کند. فقط نکته ای که اینجا باید گفته شود، این است که در نام شرکت، سهامی خاص نیز باید قید شود.

موضوع شرکت

موضوع شرکت باید با فعالیت های شرکت مطابقت داشته باشد و به طور صریح ذکر شود.

مدت زمان ثبت شرکت

مدت زمان ثبت شرکت سهامی خاص هفت روز کاری طول خواهد کشید و از این زمان فراتر نخواهد رفت. اما اگر مدت زمانی که برای ثبت شرکت در روزنامه رسمی در نظر بگیریم، باید برای این فرایند ۱۵ روز کاری را تخمین بزنیم.

سرمایه شرکت

مبلغی که به عنوان سرمایه شرکت در نظر گرفته می شود، اعم از نقدی و غیرنقدی باید به صورت شفاف و صریح ذکر شود.

مرکز اصلی شرکت

شعبه اصلی شرکت سهامی عام که به عنوان شعبه مادر در نظر گرفته می شود همراه با شعبه های دیگر شرکت باید به صورت کامل قید شود.

تعداد مدیران یا اعضای هیات مدیره

در اساسنامه ای که به امضای تمام موسسان می رسد، باید تعداد مدیران و مدت ماموریت آنها ذکر شود. همچنین مدیرانی که فوت می کنند یا استفعا می دهند، شرایط جانشینی آنها نیز باید معین شود.

بازرسان

یکی از شرایط ثبت شرکت سهامی خاص این است که تعداد بازرسان باید ذکر شود. همچنین نحوه انتخاب بازرس و مدت ماموریت آن نیز قید می شود.

ذکر روزنامه کثیر الانتشار

رعایت این مورد از آن جهت الزامی است که بدانیم کدام روزنامه برای درج آگهی های شرکت در نظر گرفته شده است.

ویژگی های شرکت سهامی خاص

افرادی که برای ثبت شرکت سهامی خاص اقدام می کنند، باید به طور کامل از خصوصیات آن آگاهی داشته باشند. اشراف کامل بر شرایط ثبت شرکت سهامی خاص و ویژگی های آن گام بزرگی در جهت نیل به مقصد است.

یکی از ویژگی ها این است که رقم سرمایه ای که از طرف موسسان شرکت گذاشته می شود، نباید کمتر از یک میلیون ریال باشد. همه سهامداران به نسبت سرمایه ای که می گذارند، مسئولیت دارند.

سرمایه ای که به عنوان بودجه اولیه تاسیس شرکت در نظر گرفته می شود، توسط موسسان تامین می گردد. تعداد شرکا یا سهامداران شرکت نیز نباید کمتر از سه نفر باشد.

مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص

افرادی که برای تاسیس و ثبت شرکت سهامی خاص اقدام می کنند، باید در گام نخست به مدارکی که نیاز است، واقف باشند. رعایت این مورد یکی از ضروریات شرایط ثبت شرکت سهامی خاص است. این مدارک عبارت اند از:

  • تکمیل دونسخه اظهارنامه که باید به امضای سهامداران رسیده باشد؛
  • تکمیل و ارائه دو نسخه از اساسنامه شرکت که آن هم باید به امضای اعضای هیات مدیره رسیده باشد؛
  • دونسخه از صورتجلسه مجمع عمومی موسسان شرکت باید عرضه شود؛
  • ارائه کپی مدارک هویتی موسسان و بازرسان و اعضای هیات مدیره شرکت الزامی است؛
  • اعضای هیات مدیره و موسسان شرکت باید گواهی عدم سو پیشینه را به همراه داشته باشند؛
  • اگر موسس شرکت شخصی حقوقی است، ارائه کپی آخرین روزنامه رسمی و تغییرات آن ضروری است.
  • اگر شرکتی دارای نماینده قانونی یا وکیل است، عرضه اصل وکالتنامه یا کپی برابر اصل ضروری است.

سخن آخر

با شرایط ثبت شرکت سهامی خاص آشنا شدید. در این گفتار تمام تلاش خود را به کار بردیم که اطلاعات جامع و کاملی در اختیار شما قرار دهیم. اینکه چه مدارکی باید به همراه داشته باشید همچنین با هویت و ماهیت این نوع از شرکت ها آشنایی اجمالی پیدا کردید. حال اگر شما از افرادی هستید که پروسه و رفت و آمد کارهای اداری در حوصله شما نمی گنجد و وقت کافی برای رسیدگی به این امور ندارید،

جدیدترین قوانین ثبت شرکت سهامی خاص در سال جدید چیست؟

 قوانین ثبت شرکت سهامی خاص : اگر قصد ثبت یک شرکت تجاری از نوع سهامی خاص را دارید باید بدانید که تمامی سرمایه مورد نیاز هنگام ثبت را باید خودتان به همراه دیگر موسسین تامین کنید. با توجه به بالا بودن ارزش و اعتبار این دسته از شرکت ها تشریفات قانونی فراوانی نیز جهت ثبت آن وجود دارد.

جدیدترین قوانین ثبت شرکت سهامی خاص در سال جدید چیست؟

قوانین مختلف مدام در حال تغییر هستند و متقاضیان ثبت شرکت باید از قوانین ثبت شرکت سهامی خاص در سال جدید مطلع باشند. به همین جهت مطالعه مطالب این نوشته به شما عزیزان پیشنهاد می شود.

قوانین ثبت شرکت سهامی خاص در سال ۹۹

شرکت های تجاری انواع مختلفی دارند و مراحل ثبتی آن ها شباهت هایی با یکدیگر دارند اما در برخی از قواعد و قوانین نیز تفاوت هایی میان ثبت انواع مختلف شرکت های تجاری وجود دارد که باید به آن ها واقف باشید.

به دلیل ارزش و اعتبار بالای شرکت های سهامی خاص، اگر قصد دارید که در مناقصات مختلف حضور پیدا کنید حتما این قالب ثبتی را برگزینید. به این دلیل که هر یک از سهامداران در این نوع از شرکت ها، به میزان سهام خود دارای مسئولیت هستند و این موضوع برای ارگان های دولتی بسیار حائز اهمیت است. حتی بانک ها و موسسات مالی نیز شرکت های سهامی خاص را در اولویت دریافت تسهیلات مختلف قرار می دهند.

سهامداران  

از جمله قوانین بسیار مهم در مورد ثبت شرکت سهامی خاص مربوط به سهامداران و تعداد آن ها است. سهامداران نقش مهمی در ثبت شرکت های مختلف از جمله سهامی خاص ایفا می کنند. در این نوع از شرکت ها، دست کم باید سه سهامدار وجود داشته باشند. البته تفاوتی ندارد که سهامداران حقیقی یا حقوقی باشند.

سهامداران در اینگونه از شرکت ها مسئولیت های مختلفی را بر عهده می گیرند. به عنوان مثال، هیات مدیره که از ارکان اینگونه از شرکت ها به شمار می رود؛ باید از میان سهامداران انتخاب شود.

میزان سرمایه

بخشی از قوانین ثبت شرکت سهامی خاص مربوط به میزان سرمایه آن می شود. طبق ضوابط مربوط به سال جدید، همانند سال های پیشین حداقل میزان سرمایه جهت ثبت شرکت سهامی خاص مبلغ یک میلیون ریال است.

سرمایه شرکت امکان دارد که نقدی یا غیر نقدی باشد. سرمایه های غیر نقدی شرکت باید به تایید بازرس دادگستری برسد و در هنگام ثبت باید حتما ۳۵ درصد از سرمایه اولیه در حسابی به نام شرکت واریز شود.

نام شرکت (قوانین ثبت شرکت سهامی خاص)

اسم شرکت بخشی از هویت آن به شمار می رود و پس از ثبت با همین نام در مجامع مختلف شناسایی خواهد شد. طبق قوانین ثبت شرکت سهامی خاص، بخشی از نام شرکت باید به عبارت سهامی خاص اختصاص داده شود. قسمت بعدی نام باید کاملا منحصر به فرد و متناسب با فعالیت های شخصیت حقوقی انتخاب شود.

در زمان ثبت شرکت در سامانه ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری باید تعدادی نام پیشنهاد داده شود. نام ها به ترتیب اولویت در این سامانه ثبت می شوند و پس از انجام استعلام، کارشناسان یک مورد از این نام ها را تایید خواهند کرد.

انتخاب بازرس

بازرس یکی از ارکان شرکت سهامی خاص به شمار می رود. در هنگام ثبت نیاز است که به غیر از سه سهامدار، حداقل دو نفر نیز به عنوان بازرس انتخاب شوند. از میان این دو نفر یک نفر به عنوان بازرس اصلی و یک نفر نیز نائب یا علی البدل خواهد بود. توجه داشته باشید که طبق قوانین ثبت شرکت سهامی خاص، انتخاب بازرسین اجباری است و بدون انتخاب آن ها شرکت تشکیل نخواهد شد. در حالیکه در سایر قالب ها انتخاب بازرس یک امر اختیاری به شمار می رود.

سهام

در کلیه شرکت های سهامی اعم از عام و خاص، سرمایه شرکت به بخش هایی به نام سهام تقسیم می شود. در شرکت های سهامی عام سهام شرکت در بازار بورس قابل معامله است و باید برای آن پذیره نویسی صورت بگیرد اما سهام شرکت سهامی خاص در بازار بورس خرید و فروش نمی شود.

گاهی به دلایل مختلفی از جمله خروج سهامداران نیاز به نقل و انتقال سهام وجود دارد. اینگونه نقل و انتقالات در شرکت های سهامی خاص بنا به موافقت مدیران یا مجامع عمومی صاحبان سهام انجام می گیرد.

اساسنامه شرکت

اساسنامه یکی از اسناد بسیار مهم در شرکت های سهامی خاص به شمار می رود. در این سند موارد بسیار مهمی از جمله میزان سرمایه، نام شرکت، نحوه انتقال سهام، شرایط افزایش یا کاهش سرمایه، ترتیب دعوت از مجامع، مشخصات مربوط به سهامداران، مدیران و بازرسین، آغاز و پایان سال مالی شرکت، انحلال شرکت و ترتیب مربوط به تصفیه و غیره مشخص خواهد شد.

براساس قوانین ثبت شرکت سهامی خاص در سال جدید، اساسنامه حتما باید بوسیله کلیه سهامداران امضا شود و چند نمونه از آن به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری تحویل داده شود.

سخن پایانی

شرکت سهامی خاص از جمله انواعی از شرکت های تجاری است که به دلیل اعتبار بالایی که دارد؛ طرفداران زیادی در کشور ایران به خود اختصاص داده است. با این حال هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد! تشریفات و قوانین ثبت شرکت سهامی خاص بسیار بیشتر از انواعی همچون بامسئولیت محدود و تضامنی است.

 

روند تاسیس و ثبت شرکت های مختلط سهامی و غیرسهامی چگونه است؟

 تاسیس و ثبت شرکت های مختلط سهامی و غیرسهامی : آیا در مورد تاسیس و ثبت شرکت های مختلط سهامی و غیرسهامی مطلبی شنیده اید؟ آیا تاکنون نامی از این شرکت ها به گوشتان آمده است؟ منظور از شرکت های مختلط چیست؟

روند تاسیس و ثبت شرکت های مختلط سهامی و غیرسهامی چگونه است؟

این نوع شرکت ها با دو سهام دار پدید می آیند، اما در انواع شرکت ها شریکانی وجود دارند که از حقوق تجاری و مسئولیت حقوقی برخوردار نیستند. این شرکت ها با قصد فعالیت غیرتجاری با تعدادی از شرکا با مسئولیت تاسیس می شوند.

برای کسب اطلاع از چگونگی تاسیس یا ثبت شرکت های مختلط سهامی و غیرسهامی با ما در این مقاله همراه باشید که قسمتی از اطلاعاتمان را در اختیار شما قرار دهیم.

با تاسیس و ثبت این شرکت ها بیشتر آشنا شوید

شرکت های مختلط سهامی و غیرسهامی هرکدام از خدمات متنوعی برخوردار هستند که در این بخش سعی داریم چگونگی احداث هر مورد از شرکت ها را برای شما ذکر کنیم.

شرکت مختلط سهامی از یک نفر شریک سهامی و چند نفر شریک ضامن تشکیل می شود. البته تعدادی اعضای دیگر نیز وجود دارند که به عنوان شریک سهامدار در این مجموعه فعالیت می کنند. هرکدام از این شرکا وظایف مخصوصی را با توجه به مهارتشان انجام می دهند.

ثبت شرکت مختلط سهامی کار سخت و دشواری نیست اگر قصد ثبت چنین شرکت هایی را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم در ادامه مقاله ما را دنبال کنید.

برای ثبت شرکت مختلط سهامی این موارد را به خاطر بسپارید.

  • شما برای ثبت شرکت مختلط سهامی خود نیاز به دو شریک دارید که هرکدام وظایفی را بر عهده دارند.

یکی از این شریکان شریک سهامی نام دارد که به اندازه دارایی که در شرکت گذاشته است مسئول ضمانت های شرکت هستند.

از دیگر شریکان این شرکت، شریک ضامن است که مسئول پرداخت بدهی های شرکت هستند. البته ناگفته نماند که شرکای ضامن تا حدی مسئول پرداخت بدهی شرکت هستند.

  • یکی از نکات مهمی ک در ثبت شرکت های مختلط سهامی باید به آن توجه کرد این است که اگر شخصی در حوزه سهام داری در شرکت مشغول به کار است دیگر حق فعالیت به عنوان رئیس شرکت را ندارد.
  • با ثبت شرکت خود به عنوان شرکت مختلط سهامی از دو نوع امتیاز به صورت هم زمان بهره می برید.

چگونگی ثبت شرکت های مذکور 

حال که با تاسیس و ثبت شرکت های مختلط سهامی و غیرسهامی پرداختیم بد نیست که درمورد هرکدام از این شرکت ها اطلاعاتی را داشته باشیم. ابتدا با شرکت مختلط سهامی شروع می کنیم.

  1. اظهارنامه حتما امور اساسی شرکت را دارا باشد؛
  2. نصف هزینه ثبت باید پرداخت شده و تهعدی برای سرمایه باقی مانده داده شود؛
  3. سهم هر شریک اگر به صورت غیرنقد باشد، باید بررسی و به شرکت تحویل داده شود؛
  4. هنگامی که سهامی تنظیم می کنید باید حداقل سرمایه شرکت تعیین شود؛
  5. اسامیه کلیه شرکا و سهام داران چه سهامی چه تضامنی باید ذکر شود.

 ثبت شرکت مختلط غیرسهامی

تاسیس و ثبت شرکت های مختلط سهامی و غیرسهامی چندان که به نظر می رسد دشوار نیست. فقط نیاز به کمی دقت راجع به شرایط هر شرکت دارید که با شرایط و ثبت شرکت مختلط سهامی از قبل آشنا شده اید.

حال راجع به چگونگی احداث شرکت مختلط غیرسهامی صحبت می کنیم. تا چه اندازه با این شرکت ها آشنا هستید؟ آیا دانشی در این زمینه دارید؟

 ثبت و درج چگونه صورت می گیرد؟

اگر در رابطه با چگونگی ثبت شرکت های مختلط غیرسهامی شک و تردید دارید، ما در ادامه مطلب به این موضوع خواهیم پرداخت.

  • حتما توجه داشته باشید که نام شرکت باید بصورت شرکت مختلط و نام یکی از سهامداران ذکر شود؛
  • با استفاده از شرکت نامه شرکت را تاسیس خواهید کرد؛
  • رابطه ای که بین شرکا و سهامداران شرکت وجود دارد با اساسنامه شرکت مطابقت داشته باشد؛
  • شرکای ضامن اداره شرکت را برعهده دارند و مسئولیت آنان طبق شرایط شرکت های تضامنی تعیین شده است؛
  • هر کدام از شرکای موجود به منظور بهبود شرکت حق نظارت بر فعالیت های شرکت دارند؛
  • به یاد داشته باشید که اگر شریکی حق نظارت خود را به فرد دیگری محول کند، آن فرد حق دخالت در امور شرکت را نخواهد داشت.

مدارک و مراحل ثبت شرکت تضامنی چیست؟

 مدارک و مراحل ثبت شرکت تضامنی : برای آنکه شرکت ها فعالیت های قانونی انجام دهد، ابتدا باید شرکت خود را به ثبت برسانند. برخی شرکت های کوچک مانند شرکت های تضامنی نیز باید ابتدا شرکت را به ثبت برسانند. در ادامه ما مراحل ثبت شرکت تضامنی را برای تسهیل کار شما متذکر خواهیم شد.

مدارک و مراحل ثبت شرکت تضامنی چیست؟

شرکت تضامنی یکی از کامل ترین شرکت اشخاص است. در این نوع شرکت ها اگر شرکت دچار کمبود بودجه شود تمامی شرکا ملزم به پرداخت بدهی ها هستند. انجام برخی مراحل برای افرادی شاید مشکل باشد که در این شرایط این امکان را دارید که به موسساتی مانند ثبت۳ برای مشاوره رجوع کنید.

چرا به مراحل ثبت شرکت تضامنی باید توجه شود؟

شرکت تضامنی دارای ویژگی های منحصر به فردی است که باید به مراحل ثبت شرکت تضامنی توجه بسزایی شود. شرکت تضامنی در تمام کشورها وجود دارد و بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع شرکت عموما بین افرادی ثبت می شود که به یکدیگر اعتماد کامل دارند و سرمایه زیادی برای ثبت یک شرکت ندارند.

شرایط مناسب نام گذاری یک شرکت

یکی از مراحل ثبت شرکت نام شرکت خواهد بود. در شرایط ذکر شده باید حتما در نام شرکت، نام حداقل یکی از شرکا ذکر شود. به این صورت که اگر شرکت شما خانوادگی است باید دارنده اصلی ذکر شود و بقیه شرکا به صورت ( خواهران) یا (پسران) ذکر شوند.

شروع یک شرکت

برای شروع ثبت یک شرکت احتیاج است که حتما شریک ها، شرکت نامه را تنظیم و امضا کنند. لازم به ذکر است که شرکت نامه حتما باید به صورت سند رسمی تنظیم شود.

همه شرکت ها باید علاوه بر تنظیم شرکت نامه، اساسنامه را نیز تهیه کنند.

در اساسنامه چه مواردی باید ذکر شود؟

  1. نام شرکت؛
  2. موضوع کاری شرکت؛
  3. آدرس، کد پستی و مدت فعالیت شرکت و هر یک از موسسین؛
  4. سرمایه نقدی و غیر نقدی هر یک از شرکا؛
  5. درج شرایط زیان و سود؛
  6. قوانین مربوط به انحلال شرکت؛
  7. تعداد اعضا هیئت مدیره؛
  8. مشخص کردن وضعیت حق امضا شرکت.

مدارک لازم خود را آماده کنید

یکی از مراحل ثبت شرکت تضامنی این خواهد بود که مدارک خود را آماده کنید. برای اطلاع دقیق از تمامی موارد ثبت پیشنهاد ما توجه به ادامه مطالب خواهد بود.

  • دو نسخه اساسنامه؛
  • دو نسخه شرکت نامه؛
  • دو نسخه تقاضانامه؛
  • اگر موارد موضوع نیاز به مجوز دارد باید اصل مجوز فعالیت را داشته باشید؛
  • در صورتی که شرکا بیشتر از ۲۰ نفر هستند باید کپی برابر اصل مدارک احراز هویت تمامی شریک ها، مدیران و هیئت ناظر را تهیه کنید؛
  • اصل گواهی عدم سو پیشینه مدیران و مدیر عامل؛
  • دو نسخه صورت جلسه هیئت مدیره؛
  • دو نسخه صورت جلسه تمامی موسسین؛
  • اصل وکالتنامه وکیل دادگستری در صورتی که انجام مراحل ثبت شرکت تضامنی توسط وکیل دادگستری باشد.

اگر برخی موارد برای شما مبهم است این امکان را دارید که با مراجعه به موسسه ثبت۳ از تمامی مدارک لازم  مطلع شوید.

مراحل انجام کار به چه صورت خواهد بود؟

شرایط و مراحل ثبت شرکت تضامنی شاید برای بسیاری از افراد به دلیل تعداد زیاد اعضا شرکت، کار آسانی نباشد.  در این شرایط است که پیشنهاد ما مراجعه به سایت ثبت۳ برای تسهیل مراحل کار خواهد بود. در ادامه به شما در انجام مراحل ثبت کمک خواهیم کرد.

  • ابتدا باید به سایت ثبت شرکت ها مراجعه کنید؛
  • اطلاعات مربوطه را تکمیل کنید؛
  • پنج نام را به ترتیب الویت انتخاب کنید؛
  • اطلاعات شما توسط کارشناس حقوقی مورد بررسی قرار می گیرد، اگر اطلاعات شما دارای نقص باشد، پیامی در خصوص اصلاح دریافت خواهید کرد و در صورت تکمیل بودن، اطلاعات شما تایید خواهد شد؛
  • در صورت تایید اینترنتی، نسخه اصلی صورت جلسات را از طریق باجه های پستی به صورت سفارشی به آدرس ذکر شده ارسال کنید؛
  • پس از ارسال به اداره ثبت شرکت در صورتی که اطلاعات و مدارک شما دارای نقص باشد؛ ابلاغیه ای برای تصحیح مدارک خود دریافت خواهید کرد. در حالت دیگری امکان دارد مدارک شما به کلی رد شود که در این شرایط، دلایل در ابلاغیه ذکر خواهد شد؛
  • در صورتی که صورت جلسه شما مورد تایید قرار گیرد، ثبت شرکت در دفتر ثبت شرکت ها توسط مسئول مربوطه تایید خواهد شد. در ادامه از شما مدارکی برای تایید های نهایی و ثبت، درخواست خواهد شد.
  • انجام امضا های مربوط به ثبت در دفتر، تصدیق متقاضیان تحت عنوان “ثبت با سند برابر است”؛
  • درج در روزنامه کثیرالانتشار و روزنامه های رسمی کشور.

نکته: پس از انجام تمامی این مراحل باید نسبت به تضمین حوزه مالیات، تشکیل پرونده دارایی و تهیه دفاتر قانونی، پلمپ دفاتر و اخذ کد اقتصادی اقدام کنید. در این راستا ثبت ۳ با ارائه راهکار های کارآمد در تسریع کار کمک های بسیاری خواهد کرد.

 

هزینه ثبت شرکت تضامنی

 

هزینه ثبت شرکت تضامنی :

شرکت تضامنی یکی از انواع شرکت هایی است که از درجه اهمیت بالاتری نسبت به شرکت های ذکرشده در قانون تجارت و همچنین در معاملات و تجارت برخوردار است

چرا که کلیه اعضا و موسسین در دیون و بدهی ها مسئول هستند.

آشنایی با هزینه ثبت شرکت تضامنی و مدارک لازم برای ثبت آن

میزان هزینه ثبت شرکت تضامنی به عوامل متعددی بستگی دارد که در این مقاله به بررسی آن می پردازیم.

طبق قانون تجارت، عبارت تضامنی باید به همراه نام یکی از اعضا در عنوان شرکت قید شود. این مطلب نشان می دهد که اشخاص حقیقی با تمام اعتباری که در کسب و کار دارند تا پایان کار متعهد به امور شرکت هستند و این مطلب اعتبار این شرکت ها را نزد مشتریان و شرکت های رقیب ارتقا می دهد.

آیا می دانید جهت ثبت شرکت چه مدارکی مورد نیاز است؟ آیا راهی ایده آل جهت کاهش هزینه های تاسیس شرکت وجود دارد؟

اگر درایت و هوشمندی متقاضی ثبت شرکت لحاظ شود با اتخاذ تدابیری ویژه می توان هزینه ثبت شرکت تضامنی را تا حد قابل قبولی کاهش داد. جهت آگاهی بیشتر از این راهکارهای ویژه با ما همراه باشید.

محاسبه مخارج ثبت شرکت تضامنی

از جمله نکاتی که در فعالیت های این شرکت اهمیت دارد انتخاب شرکا است. برای اینکه بتوانید هزینه ها و سرمایه های این شرکت را در طول فعالیت های تجاری تحت کنترل داشته باشید، باید در ابتدای ثبت شرکت تمامی جوانب را در نظر بگیرید.

شرکت تضامنی با حداقل دو نفر جهت کسب سرمایه بیشتر در معاملات و امور تجاری تشکیل می شود و افراد اعتماد بیشتری به این گونه شرکت ها دارند. هزینه های جاری جهت ثبت شرکت در بند های زیر خلاصه می شود.

سرمایه اولیه شرکت چگونه است؟

برای تاسیس هر شرکتی مبلغی ثابت در قانون عنوان شده و به عنوان سرمایه اولیه باید در حساب متقاضیان شرکت یا حساب مشترکی که به نام شرکت افتتاح می شود باقی بماند؛ اما در شرکت تضامنی میزان سرمایه و آورده اولیه تعیین نشده است.

در شرکت تضامنی تعهدات، محدود به مبلغ سرمایه شرکت نیست بلکه هر زمان که شرکت بدهی داشته باشد. اعضا موظف هستند از سرمایه و اموال شخصی خود کلیه بدهی های جاری شرکت را پرداخت کنند. بر طبق قانون تجارت یکی از تمایزات این شرکت با سایر شرکت ها عدم تعیین سرمایه اولیه در شرکت تضامنی است.

برآورد مخارج

مقررات ثبت شرکت ها نشان می دهد هزینه ثبت شرکت تضامنی به عوامل مختلفی بستگی دارد. هر چقدر علم بیشتری به قوانین داشته باشید می توانید میزان هزینه ها را کاهش دهید. در صورتی که برای اولین بار است اقدام به ثبت شرکت می کنید بهتر است از کارشناسان حقوقی ما در ثبت ۳ مشاوره دریافت کنید.

برخی هزینه ها را با مطالعه راهنمایی ها و دستورالعمل های ابلاغی از سوی اداره مالکیت معنوی می توان کاهش داد. در صورتی که فرصت و مجال کافی در اختیار ندارید، راهکار طلایی اعتماد به متخصصین حقوقی است. بند های زیر برآورد هزینه ها را مشخص میکند. این هزینه ها بسته به استان و منطقه تاسیس شرکت ممکن است تغییراتی داشته باشد:

  • هزینه های مربوط به حق ثبت شرکت تضامنی؛
  • هزینه هایی که باید برای تعیین نام شرکت واریز شود؛
  • تهیه پاکت، پوشه وهزینه مراسلات پستی به اداره ثبت شرکت ها نیز باید در هزینه ثبت شرکت تضامنی محاسبه شود.
  • واریز هزینه های مربوط به تهیه اساسنامه، شرکتنامه و تقاضانامه؛
  • مبلغی باید به عنوان چاپ آگهی تاسیس در روزنامه های کثیر الانتشار در نظر گرفته شود؛
  • واریز فیش های مربوط به پلمپ دفاتر تجاری و امور مربوط به مالیات.

مدارک مورد نیاز در ثبت شرکت تضامنی  

پس از پرداخت هزینه ثبت شرکت تضامنی نوبت به تهیه مدارک می رسد. شرکت تضامنی یکی از انواع شرکت هایی است که بیشتر به صورت خانوادگی و با اتکا به افراد مورد اعتماد ثبت و اداره می شود. مسئولیت اعضا در قبال فعالیت های شرکت بسیار بالا است پس بهتر است افرادی که مورد اعتماد هستند  برای شراکت انتخاب شوند. مدارک مورد نیاز برای تاسیس شرکت تضامنی در بند های زیر خلاصه شده است:

  • مدارک هویتی شامل شناسنامه و کارت ملی کلیه شرکا؛
  • دو نسخه از تقاضانامه که باید به دقت تکمیل گردد؛
  • دو نسخه اساسنامه که بهتر است با درایت بیشتری کلیه بند های خواسته شده تکمیل شوند؛
  • دو نسخه شرکتنامه که باید بسیار دقیق پر شود چرا که به سادگی قابل تغییر نیست. تغییر در هر کدام از بندهای شرکتنامه منوط به توافق و امضای تک تک شرکا است.
  • با توجه به نوع فعالیتی که در شرکت تضامنی قصد انجام آن را دارید باید مجوز های لازم را از مراجع مربوطه دریافت و ضمیمه پرونده کنید.

کلام آخر

تنها راه جهت کاهش هزینه ثبت شرکت تضامنی مراجعه به متخصصین آگاه و مجرب در موسسه حقوقی ثبت ۳ است. برای مشاهده کلیه خدمات حقوقی و مشاوره، به وبسایت https://sabt۳.com  مراجعه و با اعتماد به دانسته های کارشناسان حقوقی قدم در راه پیروزی و موفقیت بگذارید.

نکته مهمی که در شرکت های تضامنی اهمیت دارد، مسئول بودن کلیه شرکا در قبال بدهی ها و دیون شرکت است سهم الشرکه در این گونه شرکت ها غیر قابل انتقال بوده و هر یک از شرکا موظف به پرداخت تمامی بدهی و دیون شرکت هستند.

ثبت ۳ با کادری زبده و واقف به کلیه راه و روش های ثبت شرکت با هزینه ای اندک و در کوتاهترین زمان ممکن شما را به سوی نتیجه دلخواه هدایت می کند. هوشمندانه روی همراهی مشاوران و متخصصین ثبت ۳ حساب کنید.

 

شرایط ثبت شرکت تعاونی چیست و چگونه دنبال می شود؟

شرایط ثبت شرکت تعاونی  : آیا از ثبت شرکت های تعاونی اطلاعاتی در دست دارید؟ از شرایط ثبت شرکت تعاونی چه می دانید؟ اگر بخواهیم شرکت تعاونی خود را ثبت کنیم، چه فرایندهایی پیش روی ما قرار دارد؟

شرکت از ۲ یا چند سهام دار و تعداد مشخصی از مدیران تشکیل می شود. هرکدام از شریکان با اهدافی مشترک اعم از اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای ترقی شرکت و بهبود وضعیت اقتصادی تلاش می کنند.

شرایط ثبت شرکت تعاونی چیست و چگونه دنبال می شود؟

در برخی از شرکت های تعاونی سود هر فرد براساس سرمایه اولیه وی تعیین می شود و حقی که اعضا برای رای دارند هیچ ارتباطی با میزان سرمایه وی ندارد. با این وجود هر کدام از اعضا دارای یک رای هستند.

برای ثبت رساندن شرکت تعاونی هر آنچه که باید بدانید، ما در این مقاله در اختیارتان گذاشتیم که برای  ثبت شرکت خود با مشکلی مواجه نشوید. با ما در ادامه مقاله همراه باشید.

با شرایط ثبت شرکت تعاونی آشنا شوید

همانطور که می دانید ثبت شرکت تعاونی برای عموم آزاد است. بدین ترتیب اگر با شرایط ثبت آشنا شدید، به راحتی این امکان را دارید اقدام به ثبت کنید؛ اما باید در نظر داشته باشید فردی می تواند به ثبت شرکت  فکر کند که حتما شخص حقیقی بوده و جزو اعضای مجمع عمومی باشد.

حال بیایید شرایط لازم را برای ثبت شرکت تعاونی شرح دهیم.

تعداد اعضا

تعداد نفرات مورد نیاز برای ثبت شرکت تعاونی عموما ۷ نفر است و این تعداد بستگی به شرکا و شرایط شرکت دارد و ممکن است به مراتب بیشتر شود.

طبق ماده ۸ قانون اعضای انتخاب شده ممکن است حقیقی یا حقوقی باشند و این امر نیز منوط به شرایط شرکت است. اگر فردی حقوقی باشد، باید به عنوان شخص غیردولتی مشغول به کار شود. بدین ترتیب افرادی که در دولت و وزارت خانه هستند این امکان را ندارند به عنوان عضو در شرکت تعاونی همکاری کنند.

شرایط عمومی

 اگر فردی تصمیم بگیرد در شرکت تعاونی کار کند، باید شرایط حقوقی را در نظر داشته باشد که به عنوان اعضای شرکت انتخاب شود. شرایط ثبت شرکت تعاونی شامل موارد زیر می شود:

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران باشد؛
  • ممنوعیتی قانونی نباید داشته باشد؛
  • در اساسنامه خود سهام خود را خریداری کند؛
  • برای عضویت درخواست داده باشد و تعهد به شرکت نیز باید انجام شود.

مقدار سرمایه مورد نیاز شرکت

سرمایه اولیه برای ثبت شرکت تعاونی بسنگی به نوع شرکت دارد. اگر شرکت شما جزو تعاونی عام است، مقدار هزینه مورد نیاز یکصد میلیون ریال و برای تعاونی خاص ده میلیون ریال در نظر گرفته شده است.

همچنین باید ذکر شود که ۵۱٪ از سرمایه اعضا باید به شرکت تحویل داده شود و اعضا حق نظارت بر آن سرمایه را دارند. باید در نظر داشته باشید که سرمایه اولیه ای که تامین کرده اید نباید از ۱۰ درصد از سرمایه مورد نیاز پایین تر باشد.

ثبت شرکت تعاونی چگونه صورت می گیرد؟

شرکت تعاونی برای افرادی که قصد حمایت از کالای ایرانی دارند و به دنبال کارهای بزرگ با سرمایه زیاد هستند پیشنهاد موثری است.

این شرکت برای اعضای خود شرایط مناسبی را فراهم کرده است که کمک شایانی به سرمایه داران می کند؛ از جمله این شرایط امکان اخذ تسهیلات بانکی است. با آگاهی از شرایط ثبت شرکت تعاونی دریافت مجوزهای دولتی نسبت به دیگر شرکت ها سریع تر انجام می شود. بنابراین ثبت شرکت تعاونی موقعیت مناسبی برای کسب و کار های بزرگ است.

نحوه ثبت شرکت از نوع تعاونی به صورت زیر است:

  1. شرکت های تعاونی زمانی احداث می شوند که مجمع موسس اقدام کند؛
  2. تعداد اعضای شرکت از هفت نفر تشکیل شده است که سه نفر به عنوان بنیان گذار و یک نفر برای داشتن اختیار تام انتخاب می شود؛
  3. به خاطر داشته باشید برای ثبت شرکت های تعاونی باید اساسنامه داشته باشید و قبل از تصمیم ثبت باید موافقت نامه تشکیل شرکت را از وزارت خانه دریافت کرده باشید؛
  4. برای ثبت شرکت خود نیاز است ابتدا به دفتر ثبت تعاون مراجعه کرده و برای اخذ مجوز اقدام کنید.

کلام آخر

ثبت شرکت تعاونی با ارائه بهترین خدمات به سرمایه گذاران موقعیت مناسبی را برای افراد واجد شرایط فراهم کرده است. این شرکت در خصوص کارکرد و شرایط جزو موثرترین شرکت های کشور است.

 

 

ثبت شرکت در منطقه آزاد قشم

 برای اینکه بهتر بتوانیم تصمیم بگیریم که منطقه آزاد قشم تا چه میزان می تواند محل مناسبی برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت باشد، ابتدا مختصری درباره موقعیت جغرافیایی این جزیره صحبت می کنیم و سپس مزایای اصلی این منطقه آزاد تجاری که می تواند نقش مهمی در انتخاب ما داشته باشد و ما را در ثبت شرکت در منطقه آزاد قشم یاری کند، بیان می کنیم.

معرفی منطقه آزاد قشم

این جزیره که وسعتی حدود ۱۵۰۰ کیلومتر مربع دارد، از شمال به سه شهر بندرعباس، مرکز بندر خمیر و بندر لنگه می رسد. در شرق جزیره هرمز و لارک را در همسایگی دارد و از جنوب به جزیره‌ى هنگام، جزایر تنب بزرگ و کوچک و ابوموسى محدود مى‌گردد. نزدیکترین بندر نسبتا بزرگ در ساحل اصلی کشور از منطقه آزاد قشم، بندرعباس بوده که حدود ۲۰ کیلومتر و یا ۸٫۱۰ مایل دریایی با آن فاصله دارد. اما نزدیکترین نقطه به این جزیره، آبادی پل در مرکز شهرستان خمیر است که فاصلشان تا هم به حدود ۱۸۰۰ متر یا معادل یک مایل دریایی می رسد. البته قرار است بین این آبادی تا دماغه شمالی جزیره قشم پلی برای ارتباط راحت تر احداث شود.

مزایای سرمایه گذاری در منطقه آزاد قشم

هر منطقه آزاد بر اساس ویژگی هایی از قبیل موقعیت جغرافیایی، نیروی انسانی، راه های دسترسی، خدمات دولتی و مواردی از این دست، دارای ویژگی هاییست که می تواند به تصمیم گیری برای تعیین محلی مناسب برای سرمایه گذاری کمک شایانی کند. در زیر تعدادی از این مزایا به صورت مختصر آورده شده است.

  1. معافیت مالیاتی ۱۵ ساله برای شرکت های فعال در منطقه یعنی شرکت های ثبت شده در منطقه آزاد قشم
  2. معافیت از پرداخت هرگونه حقوق گمرکی و سود بازرگانی برای واردات مواد اولیه، ماشین آلات و قعطات یدکی مورد استفاده تولید کنندگان
  3. ورود کالاهای ساخته شده در منطقه آزاد به داخل کشور به میزان ارزش افزوده
  4. آزادی مشارکت سرمایه گذاری خارجی تا سقف صددرصد
  5. مقررات ساده و مناسب نیروی کار
  6. صدور ویزا برای خارجیان در مبادی ورودی منطقه آزاد
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد