x تبلیغات
sabte3

دفاتر نوشتاری

 

تعریف دفاتر نوشتاری

امروزه با گسترش فعالیت های تجاری شرکت ها و به دنبال آن افزایش مشکلات حقوقی و ثبتی، دفاتری به نام دفاتر نوشتاری به وجود آمده اند که تمام عملیات شرکت را با جزئیات کامل در آن ثبت می شوند. یکی از این دفاتر که اصطلاحا به آن ها دفاتر پلمپ می گویند بسیار دقیق بوده و ریز مواردی چون سود، زیان، درآمد و هزینه در آن به ثبت می رسد. اعتبار این دفاتر به اندازه ای است که شما می توانید بر اساس آن در دادگاه از خود دفاع و یا اعلام جرم کنید. در ادامه به شرح دفاتر نوشتاری شرکت ها به طور کامل می پردازیم:

 

دفتر روزنامه

این دفتر شامل ریز هزینه ها، سود ها و زیان هاست. هنگامی که بخواهید عملیات مختلف را در این دفتر ثبت کنید؛ باید آن ها را بر حسب سرفصل یا کدگذاری حساب ها در صفحات مخصوص آن ثبت کنید. همچنین باید توجه داشته باشید که کلیه عملیات به ثبت رسیده در این دفتر باید حداکثر تا ۱۵ هر ماه به دفتر کل که در ادامه توضیح می دهیم منتقل شوند.

 

دفتر مشاغل

نام دیگر این دفتر “درآمد و هزینه” بوده که در آن معاملات طبق تاریخی که اتفاق افتاده اند، ثبت می شوند. همچنین در این دفتر ستون هایی وجود دارند که در آن تاریخ، شرح معاملات، درآمد، هزینه و دارایی های قابل استهلاک درج شده اند و می توان گفت یکی از پرکاربردترین دفاتر در شرکت ها به شمار می رود.

 

دفتر کل

از دفتر کل برای ثبت هفتگی ریز هزینه های دفتر روزنامه استفاده می شود. این دفتر و دفتر روزنامه در هر سال مالی تکمیل می شوند و می توان آن ها را در سال جاری و یا سال بعد از آن اخذ نمود.

 

دفتر پلمپ

اداره دارایی و مالیات در هر سال با مراجعه به این دفتر، وضعیت حساب ها و مالیات های شرکت را بررسی می کند و طبق آن به اخذ مالیات می پردازد.

به علت اهمیت زیاد همه این دفاتر و همچنین حفظ سندیت آن ها، قبل از ثبت هر گونه عملیات در این دفاتر، توسط اداره ی مالیات و ثبت شرکت ها امضا و پلمپ می شوند. به همین خاطر به آن ها دفاتر پلمپ می گویند. با مراجعه به قسمت پلمپ دفاتر در سایت اداره ثبت شرکت ها و وارد کردن اطلاعاتی چون مشخصات هویتی خود، شروع سال مالی شرکت، مشخصات اعضای هیئت مدیره و مواردی از این دست نسبت به اخذ دفاتر پلمپ اقدام نمایید. بسته به اینکه دفاتر حقیقی و یا حقوقی باشند مدارک خاص خود را برای پلمپ احتیاج دارند.

مدارک لازم برای اخذ دفاتر پلمپ مخصوص اشخاص حقیقی:

  1. نسخه از کپی کارت ملی متقاضی
  2. نسخه از کپی پروانه کسب و یا مجوز فعالیت کسبی

 

مدارک لازم جهت اخذ دفاتر پلمپ مخصوص اشخاص حقوقی:

  1. نسخه کپی از کارت ملی مدیر عامل و مهر شرکت
  2. نسخه کپی از روزنامه تاسیس شرکت
  3. اگر در شرکتتان تغییرات ثبت شده ای داشتید، یک نسخه کپی از آخرین تغییراتی که شرکت در روزنامه رسمی خود ثبت کرده است.
  4. اگر وکیل و یا نماینده ای برای پلمپ دفاتر معرفی شده باشد، یک نسخه از وکالتنامه یا معرفی نامه برای نماینده

صورت جلسه تغییرات شرکت

 یکی از موارد غیر قابل اجتناب در هر شرکتی ثبت تغییرات است. تغییرات در هر شرکتی وجود داشته و تصویب قانون های جدید می تواند در هر زمانی رخ دهند. تنظیم یک صورت جلسه تغییرات شرکت، به صورت دقیق و مدون راهیست که می تواند خیال شما را از قانونی بودن تغییراتتان راحت کند. به دلیل اینکه پروسه ثبت تغییرات شرکت یک پروسه حساس و مهم به شمار می رود، به شما توصیه می کنیم که از مشاورین متخصص ما برای این امر کمک بگیرید. برای این کار مدارکی لازم است که در زیر  وار آورده شده است.

مدارک لازم

  1. اساسنامه
  2. آگهی تأسیس
  3. شراکت نامه
  4. در صورت سهامی خاص بودن اظهارنامه شرکت
  5. در صورتیکه شرکت دارای تغییرات قبلی بوده، کپی یا تصویر صورتجلسه

مراحل ثبت صورت جلسه تغییرات شرکت

در زیر مراحلی که هر فرد باید برای ثبت صورت جلسه خود انجام دهد به طور کامل آورده شده تا شما بتوانید با مراحل ثبت صورت جلسه شرکت به درستی آشنا شده و اطلاعات خود را در این باره تکمیل کنید. برای اینکار ابتدا باید وارد سایت اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری شوید و بعد مراحل زیر را انجام دهید.

  1. وارد نمودن شناسه ملی شرکت (در صورت نداشتن شناسه ملی وارد نمودن شماره ثبت)
  2. انتخاب نوع شرکت
  3. تعیین نوع صورتجلسه با توجه به نوع شرکت (مجمع عمومی سالیانه، مجمع عمومی عادی، فوق العاده و…)
  4. مشخص نمودن حد نصاب جلسه مبنی بر حضور تمامی اعضای شرکت و یا اکثریت اعضا
  5. تکمیل مشخصات متقاضی ( نام، نام خانوادگی، شماره ملی، …)
  6. مشخص نمودن سمت متقاضی مبنی بر اینکه اصیل باشد یاوکیل.
  7. مشخص نمودن تاریخ برگزاری جلسه.
  8. وارد کردن ساعت شروع و پایان جلسه در قسمت های مربوطه و رعایت تقدم و تأخر ساعات جلسه چنان چه در یک روز چند جلسه تشکیل شده باشد.
  9. کلیک بر روی کلید پذیرش موقت.
  10. دریافت شماره  ۱۹ رقمی.
  11. تعیین مشخصات و سمت امضا کننده دفتر.
  12. انتخاب تصمیم مورد نظر از فهرست نوع تصمیم و سپس انتخاب کلید افزودن تصمیم جلسه.
  13. در ادامه اگر تغییر نام مورد بحث بوده باشد باید مراحل زیر را هم طی کنید: با ترتیب مشخص نمودن اولویت اسامی (نباید بیش تر از پنج اسم باشد) و واردکردن اسم مورد نظر در فیلد درخواستی.
  14. مشخص نمودن اعضای حاضر در جلسه و سمت آنها در جلسه( وکیل، سهامدار…)
  15. وارد نمودن اطلاعات اشخاص حاضر در جلسه( نام، نام خانوادگی، شماره ملی، نام پدر، تابعیت …)
  16. در صورت حقوقی بودن شخص،وارد کردن نام ، شناسه ملی و شماره ثبت
  17. تعیین اشخاص جلسه و انتخاب سمت آنها در شرکت و جلسه از فهرست مربوطه
  18. انتخاب سمت در جلسه و شرکت
  19. ارایه ی مدارک تهیه شده براساس تصمیمات و نوع صورتجلسه و انتخاب گزینه ی “تایید مدارک مورد نیاز”
  20. تایپ متن صورتجلسه(در این قسمت میتوانید از متون پیش فرض سامانه استفاده کنید یا با زدن کلید”دریافت متن پیشنهادی رایانه”  براساس تصمیمات گرفته شده متنی را انتخاب کنید)
  21. کلیک بر کلید پذیرش نهایی.
  22. در مرحله ی اخر بعد از پذیرش اینترنتی از طریق سامانه و گرفتن تاییدیه ی پذیرش، باید نسخه های اصلی صورت جلسه ها و ضمایم آنها را حداکثر تاسه روز کاری از طریق پست بصورت سفارشی به آدرسی که در تاییدیه پذیرش آمده ارسال کنید.

خدمات دفتری

خدمات دفتری

در هر شرکتی امور دفتری و خدمات دفتری شرکت ها از حساسیت و اهمیت بالایی برخوردار است. یک اشتباه کوچک در ثبت این امور می تواند تاوان سنگینی برای شرکت داشته باشد. همچنین بسیاری از اوقات به علت پیچیده بودن مراحل و نکاتی که باید در انجام این امور رعایت شوند نیاز به افراد متخصص در این زمینه بیشتر میشود. درنتیجه حضور مشاورین موسسه در فرآیند کار می تواند علاوه بر صرفه جویی در زمان شما ، از ایجاد اشتباهات بزرگ جلوگیری کنند و موانع و پیچیدگی های کار را از میان بردارد.

چرا ثبت شرکت هلدینگ (مادر)؟

 از ثبت شرکت های هلدینگ یا  مادر برای خرید بیش از ۵۰% سهام شرکت های دیگر استفاده می شود، و روشی است تا آن ها را زیر مجموعه ی شرکت خود می کنند و جهت رسیدن به اهداف بزرگ خود از این شرکت های زیر مجموعه  استفاده کنند. شرکت های هلدینگ دارای ۴ نوع هستند: هلدینگ محصولی، هلدینگ شرکت بزرگ، هلدینگ زنجیره ی تامین و هلدینگ مختلط

هلدینگ های محصولی: به شرکت هایی گفته می شود که همه ی شرکت های زیرمجموعه ی آن یک محصول خاص را تولید می کنند.

هلدینگ های شرکت بزرگ از مجموعه شرکت های بزرگ ایجاد شده اند.

هلدینگ های زنجیره ی تامین شامل شرکت های زیر مجموعه ای هستند که همگی جهت رسیدن به هدفی مشترک فعالیت های مختلفی را انجام می دهند.

هلدینگ های مختلط شامل شرکت هایی هستند که دارای فعالیت های غیر مرتبط با هم هستند.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت هلدینگ

  1. آگهی تاسیس شرکت مادر
  2. نامه نمایندگی صادر شده از شرکت مادر جهت ثبت شرکت هلدینگ
  3. مدارک شناسایی شامل کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه اعضای هیات مدیره شرکت هلدینگ
  4. مدارک شناسایی شامل کارت ملی و شناسنامه اعضای هیات مدیره شرکت هلدینگ
  5. گواهی عدم سوء پیشینه برای نماینده شرکت مادر و بقیه اعضای هیات مدیره و بازرسین شرکت

 

شرایط لازم برای ثبت و تاسیس شرکت هلدینگ

برای ثبت شرکت هولدینگ یا شرکت مادر باید دارای یک سری مجوز ها و شرایط خاص باشید که به شرح زیر است :

الف) شرایط دریافت موافقت اصولی با تأسیس: برای این مرحله متقاضی باید فرم های “تقاضای صدور مجوز تأسیس شرکت مادر (هلدینگ)”به همراه فرم “پرسشنامه مشخصات داوطلب سمت مدیرعاملی یا عضویت در هیأت‌ مدیره نهاد مالی”را که توسط هیئت مدیره تکمیل شده اند را دریافت و به همراه یک مدیرعامل پیشنهادی برای سازمان مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس اوراق بهادار ارسال کند. این سازمان پس از بررسی مدارک، در صورت تایید، موافقت خود را برای تاسیس به شرکت مورد نظر اعلام می کند.

ب) شرایط اعطای مجوز تأسیس: بعد از اینکه سازمان مدیریت نظارت موافقت خود را با تاسیس شرکتتان اعلام کرد؛ فرم ها و مدارکی را برای شما ارسال می کند تا شما آن ها را در مدت مقرر تکمیل کرده و برای آن ها ارسال کنید. پس از دریافت مدارک تکمیل شده سازمان مذکور طی نامه ای اجازه ی ثبت شرکت شما را به اداره ی ثبت شرکت ها خواهد داد.

ج) شرایط اعطای مجوز فعالیت پس از دریافت مجوز تأسیس : پس از مراحل قبلی شما باید اسناد لازم برای ثبت شرکت را به اداره ی ثبت شرکت ها برده و شرکت خود را رسما به ثبت برسانید.  بعد از ثبت نهاد مالی در این اداره باید مدارک مربوطه را تحویل سازمان دهید تا در صورت داشتن شرایط لازم ، مجوز فعالیت شرکت شما را صادر کنند.

باید توجه داشت که حداقل سرمایه برای ثبت شرکت های هلدینگ سهامی خاص ۵۰ میلیارد ریال و برای ثبت شرکت های هلدینگ سهامی عام ۱۰۰ میلیارد ریال می باشد.

 

مراحل ثبت شرکت هلدینگ

تکمیل فرم تقاضای تبدیل به شرکت مادر (هلدینگ) به همراه مدارک ضمیمه شده

پرسشنامه مشخصات داوطلب سمت مدیر عاملی یا عضویت در هیأت‌ مدیره نهاد مالی

پس از ارسال مدارک به مدیریت نظارت بر نهادهای مالی اگرمدارکتان کامل باشد و شرایط لازم را دارا باشید؛ سازمان مربوطه مجوز تاسیس شما را صادر خواهد کرد. متقاضی در مدت مقرر باید اقدام به ثبت تغییر موضوع شرکت در اداره ی ثبت شرکت ها نماید.

چرا به خرید برند نیاز داریم؟

 حتی اگر مقداری در مورد برند و ثبت آن اطلاعات داشته باشیم، حتما می دانیم که خرید برند چقدر می تواند به بیزینسمان کمک کند. زیرا ثبت برند کار بسیار سخت و زمان گیری است. مخصوصا زمانی که یک کار جدید راه انداخته و می خواهیم وارد بازار شویم، برند جز موارد ضروری شروع کارمان به شمار می آید و همین پروسه زمانگیر امکان دارد ما را تا حد زیادی در رقابت نفس گیر بازار عقب بیندازد.

سختی پروسه ثبت از همان مرحله انتخاب اسم شروع می شود. به دلیل تعداد زیاد برند هایی که ثبت شده اند، انتخاب هر روز سخت تر از دیروز می شود. مخصوصا اگر برند خاصی انتخاب کرده باشیم، امکان دارد به خاطر شباهت به برندی دیگر مجبور به تغییر آن شده و همین پروسه خودش چندین ماه می تواند از زمان ما را تلف کند. در هر کدام از مرحله های بعد مثل نوشتن اظهار نامه و یا ارسال مدارک، امکان دارد به دلیل کم بودن اطلاعات و یا مشکلات دیگری که می تواند پیش بیاید، با ناقصی مدارک و پرونده رو به رو شده و مجبور شویم باز هم شروع بزینسمان را عقب بیندازیم.

خرید برند در ایران کاملا قانونی بوده و با طی کردن مراحلی ساده و صرف هزینه ای کم می توانیم برند مورد نظرمان را بخریم. از همین رو خرید یک برند مناسب می تواند بهترین انتخاب برای شروع یک کار تازه باشد، علاوه بر اینکه دیگر لازم نیست پروسه سخت انتخاب برند را طی کنیم و می توانیم اسم های بسیار زیبایی را که با محصولات یا خدماتمان همخوانی بیشتری دارد از گزینه های موجود انتخاب کنیم. باید همیشه این را در نظربگیریم که هر چه زودتر وارد تجارت شویم زودتر موفق به رسیدن به اهدافمان می شویم.

خرید برند از موسسه

به راحتی می توانیم از برندهایی که در سایت موجود است اقدام به خرید برند کرده و هر چه بهتر و سریع تر تجارتمان را استارت بزنیم. با کمک سایت ثبت ۳ می توانیم برند مناسب کارمان را پیدا کرده و در کمترین زمان وبا کمترین هزینه به کمک کارشناسان خبره برند مورد نظرمان را خریداری کنیم. برای این کار تنها کافیست تماسی با مشاوران داشته و با کمک آن ها، برندی مناسب برای تجارتمان پیدا کنیم. بعد از انتخاب، کافیست انتقال برند را به موسسه سپرده تا در کوتاهترین زمان ممکن آن را برایمان خریداری و به نام  شرکتمان ثبت کند.

به عبارت دیگر به کمک موسسه می توانیم به راحتی نام تجاری مورد علاقه مان را پیدا و در کمترین زمان و با قیمتی مناسب آن را به نام خود ثبت کنیم. این کار علاوه بر اینکه قدرت انتخاب را بسیار افزایش میدهد به ما نیز کمک می کند تا جایگاه خود را در بازار هر چه زودتر پیدا کنیم.

چگونگی خرید برند

برای اینکار کافیست فرم خرید برند را پر کرده تا کارشناسان موسسه در اسرع وقت تمامی برند های مربوط به طبقه موردنظرمان را لیست کرده و بعد با ما تماس بگیرند. انجام این نقل و انتقالات قانونی مراحل و مدارکی لازم دارد که در زیر آورده شده است.

  1. در اولین مرحله برای خرید باید از دفتر خانه ثبت اسناد رسمی در اداره ثبت علائم تجاری، استعلام بگیریم تا کارشناسان اداره، بلامانع بودن خرید و صحت داشتن برند را اعلام کنند.
  2. در مرحله بعدی باید صلح نامه انتقال قطعی نام تجاری را در دفترخانه اسناد رسمی ثبت کنیم تا انتقال کامل صورت پذیرد.
  3. در مرحله آخر کافیست آگهی نقل و انتقال برند را در روزنامه رسمی کشور ثبت کرده و دیگر برند را متعلق به تجارت خودمان بدانیم.

اگر باز هم در مورد خرید برند سوالی برای شما باقی مانده، می توانید به صفحه ارتباط با ما رفته و از مشاوران و کارشناسان با تجربه ثبت ۳ مشورت بگیرید.

خلاصه ای در مورد ثبت اختراع

 در دنیای مدرن امروز، به خاطر آشنایی با ایده ها، فکرها، نظریه ها و پیشرفت سریع علم، بسیار اتفاق می افتد که ناخوداگاه ایده یک اختراع به ذهنمان برسد و البته اگر پیگیرش نشویم مثل هزاران مسئله دیگر فراموشش کنیم. ولی بد نیست بدانیم که می توانیم با گذاشتن مقداری وقت، ایده خود را به صورت یک اختراع در آورده و به دنبال ثبت آن برویم. کافیست اختراع خود را به وسیله اظهار نامه به همراه مدارک مورد نیاز تحویل دفتر ثبت اختراع دهیم. بعد از تایید کارشناس، پرداخت هزینه های ثبت و درج آگهی در روزنامه رسمی کشور، گواهی ثبت اختراع به ناممان صادر می شود.

تعریف اختراع

تعاریف زیادی برای اختراع وجود دارد ولی یکی از بهترین های آن  این تعریف است: “اختراع فکر و ایده ای است که توسط یک یا چند نفر مطرح شده و محصول یا فرایندی را تولید می کند. تولیدی که مشکلی را در قسمتی از صنعت، فناوری یا حرفه ای حل کرده و راهکاری نو ارائه دهد. اما در ایران اختراعی را می توان ثبت کرد که ابتکاری جدید در خود جای داده و کاربردی صنعتی داشته باشد.” پس بهتر است بدانیم که اختراعی کاربردی محسوب می شود که در رشته ای از صنعت بتوان آن را ساخت یا از آن استفاده کرد.

در این تعاریف صنعت شامل مواردی چون ماهیگیری، کشاورزی، صنایع دستی و … هم می شود. البته بد نیست به مواردی که نمی توان ثبت اختراع کرد نیز اشاره کوتاهی داشته باشیم. مواردی چون کشفیات و نظریات علمی، روش های تجاری یا درمانی، آن چیزی که در گذشته پیش بینی شده باشد، منابع ژنتیکی و اجزا تشکیل دهنده آنها، فرایند بیولوژکی تولید ژنتیک و هر چیزی که مخالف قوانین شرعی، عمومی و اخلاقی جامعه باشد، در ایران اجازه ثبت ندارند.

 

ثبت شرکت گردشگری

 

چرا ثبت شرکت گردشگری؟

امروزه گردشگری به بخش مهمی از زندگی مردم تبدیل شده است. در قدیم به علت سختی راه، کمبود امکانات و مخارج بالا هر کسی توانایی رفتن به مسافرت را نداشت ولی با پیشرفت علم و تکنولوژی می بینیم که هر فرد به راحتی می تواند به هر مقصدی که دوست داشته باشد سفر کند. از همین رو ثبت شرکت گردشگری جهت راهنمایی افراد و افزایش سهولت و راحتی آن ها در سفر بسیار حائز اهمیت شده است.

طبق تعاریف میل و موریسون که نسبت به تعاریف دیگر دارای جامعیت بیشتری است، گردشگری: هر گونه فعالیتی است که شخص به منظور مسافرت به جایی انجام می دهد. این فعالیت ها می تواند شامل برنامه ریزی، مسافرت به مقصد، اقامت در مقصد مورد نظر، انجام فعالیت هایی نظیر خرید و تفریح، تعامل بین میزبان و میهمان، بازگشت به مبدا و حتی یادآوری خاطرات سفر شود.

شرایط ثبت شرکت گردشگری

برای ثبت شرکت گردشگری باید شرایط مشخصی داشته باشیم که در زیر تعدادی از آن ها را به طور کامل بیان کرده ایم. البته به دلیل حساسیت بالایی که روی ثبت شرکت گردشگری وجود دارد بهتر است قبل از اقدام به ثبت مشورتی با کارشناسان موسسه داشته باشیم که بتوانیم با قدرت کار خود را شروع کنیم.

  1. داشتن تابعیت ایرانی
  2. متدین به دین اسلام یا سایر ادیان شناخته شده در قانون اساسی ایران
  3. داشتن اهلیت قانونی، مشهور نبودن به فساد اخلاقی و نداشتن پیشینه محکومیت کیفری که موجب سلب حقوق اجتماعی شده باشد و نیز عدم اعتیاد به مواد مخدر به تائید مراجع ذیصلاح
  4. داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی
  5. داشتن حداقل ۲۵ سال سن
  6. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت از آن برای متقاضیان مرد
  7. نداشتن مشاغل یا عضویت در سازمانهایی که مغایر با مقررات جاری کشور، یا موجب تحکیم مبانی رژیم گذشته بود، یا ضدیت با جمهوری اسلامی ایران شناخته شده، و یا هرگونه پیشینه همکاری با ساواک منحله و گروه های ملحد محارب و غیر قانونی
  8. عدم اشتغال به کار دیگر که مانع فعالیت فوق باشد
  9.  عدم اشتغال به تحصیل
  10.  داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر با تاییدیه پرداخت بیمه و صلاحیت شغلی

مدارک لازم برای ثبت شرکت گردشگری

  1. کپی آخرین مدرک تحصیلی به همراه اصل مدرک
  2. کپی کامل تمام صفحات شناسنامه به همراه اصل شناسنامه
  3. کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و اصل آن ( برای آقایان)
  4. کپی کارت ملی و اصل آن
  5. ۶ قطعه عکس ۴*۳ مربوط به سال جاری
  6. اظهار نامه رسمی ثبت شرکت ها ( در مورد اشخاص حقوقی)
  7. مدارک مربوط به سابقه کار و پرداخت بیمه

 

مدیر فنی

بعد از تایید مدارک و انجام کارهای مربوطه شما باید یک مدیر فنی مناسب برای شرکت خود انتخاب کنید که شرایط زیر را دارا باشد.

  1. تابعیت ایرانی
  2. متدین به دین مبین اسلام یا سایر ادیان شناخته شده در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران
  3. داشتن اهلیت قانونی، مشهور نبودن به فساد اخلاقی و نداشتن پیشینه محکومیت کیفری که موجب سلب حقوق اجتماعی باشد و عدم اعتیاد به مواد مخدر
  4. داشتن حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی
  5. داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ( برای آقایان)
  6. نداشتن مشاغل یا عضویت در سازمانهایی که مغایر با مقررات جاری کشور، یا موجب تحکیم مبانی رژیم گذشته بوده، یا ضدیت با جمهوری اسلامی ایران شناخته شده، و یا هرگونه پیشینه همکاری با ساواک منحله و گروه های ملحد محارب و غیر قانونی
  7. دارا بودن حداقل ۲۵ سال سن
  8. آشنایی کامل به یکی از زبانهای خارجی( ترجیحاٌ انگلیسی)
  9. داشتن گواهی نامه فارغ التحصیلی از آموزشگاه ها و مدارس حرفه ای خدمات مرتبط با موضوع
  10. نداشتن اشتغال دیگر که مانع فعالیت مورد نظر باشد.
  11. داشتن حداقل ۳ سال سابقه کار مفید مرتبط با فعالیت مورد نظر صلاحیت شغلی

محل فعالیت شرکت گردشگری

  1. در صورت مالکیت، ارائه اصل سند همراه تصویر آن
  2. در صورت استیجاری، ارائه اصل اجاره نامه محضری همراه تصویر آن
  3. محل فعالیت در طبقه همکف یا طبقه اول واقع بوده و قابل دسترسی و دید عموم باشد
  4. محل فعالیت با دیگر صنوف مجاور سنخیت داشته باشد.
  5. محل فعالیت دارای تجهیزات و امکانات مناسب با نوع فعالیت باشد.
  6. حداقل مساحت مفید برای فعالیت با توجه به آیین نامه.
  7. محل فعالیت باید دارای سند اداری یا تجاری باشد.

ضمانت بانکی

یکی دیگر از مواردی که باید برای ثبت شرکت گردشگری تهیه کنیم، مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال به عنوان ضمانت بانکی در وجه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری است که پس از تحویل آن به واحد مالی، رسیدش به سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مربوطه ارسال خواهد شد. علاوه بر شرایط فوق برای ثبت شرکت گردشگری شما باید نسبت به اخذ چندین مجوز و سند اقدام کنید که اگر از کارشناسان موسسه کمک بخواهید وکلا تمام یا اکثرکارها را انجام خواهند داد.

 

مراحل پایانی ثبت شرکت گردشگری

  1. معرفی حداقل ۱۰ (ده) نام متناسب که همگی دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و از نام های فارسی و متعارف باشد.
  2. ارائه حداقل ۱۰ (ده) آرم یا نشان که همگی دارای مفهوم متناسب با فعالیت دفتر بوده و متعارف باشد.
  3. گزارش بازدید از محل دفتر توسط کارشناسان
  4. معرفی نامه مدیر فنی دفتر به همراه مدارک ضمیمه آن
  5. تعهد نامه حضور تمام وقت مدیرفنی دفتر
  6. جواب استعلام از اداره تشخیص هویت در مورد مدیر فنی دفتر
  7. جواب استعلام از آزمایشگاه دولتی در مورد مدیر فنی دفتر
  8. فرم اعلام اسامی و آرمهای پیشنهادی برای دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
  9. تعهد نامه در مورد اعلام انجام تغییرات در دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی
  10. رسید ارائه ضمانتنامه بانکی توسط متقاضی
  11. جوابیه صلاحیت ترافیکی و انتظامی دفتر

ثبت شرکت پیمانکاری به صورت با مسئولیت محدود

 

ثبت شرکت پیمانکاری به صورت با مسئولیت محدود

برای اینکه بتوانید شرکت پیمانکاری خود را در زیر مجموعه شرکت با مسئولیت محدود به ثبت برسانید، باید حداقل ۲ عضو و ۱۰۰ هزار تومن سرمایه اولیه داشته باشید و یا متعهد به پرداخت کل سرمایه شوید یا تمام آن را پرداخت کنید.

 

مدارک لازم برای ثبت شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود

  1. کپی مدارک شناسایی شامل کپی شناسنامه و کارت ملی
  2. اصل گواهی عدم سوء پیشینه
  3. اقرارنامه ی امضا شده
  4. مجوز در صورت مجوزی بودن موضوع

مراحل ثبت شرکت شرکت پیمانکاری با مسئولیت محدود

پس از تهیه مدارک بالا باید به اداره ثبت شرکتها مراجعه کنید و شرکت نامه، اساسنامه و صورتجلسه را هم به آنها اضافه کنید و به کارشناس تحویل دهید.

نام، موضوع، میزان سرمایه، اعضای هیئت مدیره، سمت و میزان سهم آنها را باید در مرحله بعد برای کارشناس اعلام کرد و درخواست ثبت اولیه شرکت را مطرح کرد و حق الثبت و حق تعیین نام را به حساب اداره ثبت شرکتها واریز کرد. سپس موضوع به کارشناس سپرده می شود و وی در مورد اخطار دادن یا تایید تصمیم خواهد گرفت.

 

اگر در مورد هر کدام از موارد بالا سوالی برای شما پیش آمد می توانید به راحتی به قسمت ارتباط با ما گرفته و با مشاورین با تجربه شرکت ثبت ۳ مشورت کنید.

ثبت شرکت پیمانکاری

 ثبت شرکت پیمانکاری یکی از مواردیست که به دلیل ماهیتی که دارد بسیار مورد توجه افراد مختلف قرار می گیرد. از همین رو تصمیم گرفتیم که ابتدا شرکت های پیمانکاری را تعریف کنیم، بعد مراحل ثبت شرکت را به صورت کامل شرح دهیم.

تعریف شرکت پیمانکاری

شرکت های پیمانکاری مجموعه هایی هستند که افراد حقیقی و حقوقی برای انجام امور عمرانی و پیمانکاری با آن ها قرار داد امضا می کنند. این نوع از شرکت ها از نظر نوع فعالیت خودشان به ۱۱ نوع مختلف تقسیم می شوند:

  1. ساختمان و ابنیه
  2. راه و ترابری
  3. صنعت ومعدن
  4. تاسیسات و تجهیزات
  5. کشاورزی
  6. آب
  7. مرمت آثارباستانی
  8. کاوشهای زمینی
  9. ارتباطات
  10. نفت و گاز
  11. نیرو

 

چگونگی ثبت شرکت پیمانکاری

برای تاسیس این نوع از شرکت ها ابتدا باید قالبی که در آن قرار می گیرد را مشخص کنید. شرکت های پیمانکاری هم می توانند بصورت شرکت های سهامی خاص و هم بصورت شرکت های با مسولیت محدود شکل گرفته و تاسیس شوند. البته باتوجه به شرایط تشکیل این نوع از شرکت ها قالب سهامی خاص مناسبتر بنظر می رسد. زیرا با ثبت شرکت به صورت سهامی خاص اعتبار و ارزش که مناقصه گذاران به این نوع شرکت ها می دهند، بیشتر است، همچنین این نوع شرکت برای گرفتن تسهیلات بانکی و اخذ نمایندگی معتبر و یا شرکت در مناقصات و مزایده های سطح بالا مناسبتر هستند به دلیل این که در همان ابتدای تاسیس ۳۵ درصد از سرمایه آن در بانک به نام شرکت واریز می شود و مانند شرکت با مسئولیت محدود سرمایه اش صرفا به اعلام محدود نیست.

ثبت شرکت پیمانکاری به صورت سهامی خاص

برای تاسیس شرکت پیمانکاری در قالب سهامی خاص ابتدا باید دو شرط را فراهم کنیم: اول اینکه باید حداقل ۳ نفر بعنوان عضو و حداقل ۲ نفر به عنوان بازرس در شرکت حضور داشته باشند. دوم اینکه باید حداقل ۳۵ درصد از سرمایه اولیه شرکت در یک بانک سپرده گذاری شود. البته یادتان باشد حداقل سرمایه برای شرکت صدهزارتومان است.

مدارک لازم شرکت پیمانکاری سهامی خاص

  1. کپی مدارک شناسایی شامل کارت ملی وشناسنامه
  2. اصل گواهی عدم سوء پیشینه
  3. اقرارنامه ی امضا شده
  4. فرم مشخصات اعضا
  5. سه نسخه اساسنامه شرکت سهامی خاص که به امضای تمامی سهامداران رسیده باشد
  6. دوبرگ اظهار نامه از حسابداری ثبت
  7. در صورتیکه موضوع نیاز به مجوز دارد، مجوز را تهیه کرد.

مراحل ثبت شرکت شرکت پیمانکاری سهامی خاص

پس از این باید مدارک را به اداره ثبت تحویل و نام اولیه را برای شرکت پیشنهاد دهید، بعد از ۴ روز که نام نهایی تایید شد،  باید پرونده ی تایید شده را از اداره ی ثبت تحویل گرفته و ارسال کنیم. سپس حساب بانکی ای به نام شرکت افتتاح، فیش بانکی و نامه ی پلمپ شده بانک را دریافت و به اداره ی ثبت ارجاع دهید.(البته اگر موضوع شرکت نیاز به مجوز داشته باید مجوز هم به همراه مدارک بانک ارسال شود.)

پس از این اداره ثبت موضوع شرکت را تایید خواهد کرد و پس از ۷ روز از شروع روند، باید دفترنویسی را آغاز کرد. پس از این باید شماره ثبت و آگهی تاسیس را بگیرید. روزنامه رسمی که آگهی تاسیس شرکت را در خود دارد بعد از ۱۵ روز توسط پست به دست شما می رسد.

ثبت شرکت ساختمانی

 شرکت هایی که به صورت خصوصی و یا تعاونی جهت فعالیت در زمینه ی ساختمان سازی و یا ساخت تجهیزات و… می خواهند خود را به ثبت برسانند باید دارای مجوز ثبت شرکت ساختمانی باشند. ثبت شرکت ساختمانی بسته به نیاز و نوع فعالیت متقاضی به صورت مسئولیت محدود و یا سهامی خاص انجام می شوند.

انواع ساختار شرکت های ساختمانی

  1. شرکت پیمانکاری ساختمانی و یا تاسیساتی ایرانی وابسته به بخش خصوصی : این گونه شرکت ها را شخصی حقوقی در بخش خصوصی تاسیس می کند و در آن اکثریت و یا همه ی سهام یا سرمایه در اختیار افراد حقیقی ایرانی در بخش خصوصی قرار دارد.
  2. کنسرسیوم پیمانکاری متشکل از چند شرکت ایرانی : این کنسرسیوم شامل چند شرکت ایرانی است که برای انجام عملیات عمرانی عظیم گرد هم آمدند و  هرکدام شخصیت حقوقی خود را حفظ نمودند.
  3.  شرکت پیمانکاری ساختمانی و یا تاسیساتی وابسته به بخش عمومی : این شرکت ها به صورت مستقل در بخش عمومی تاسیس می شوند و حداقل ۵۱% سهام آن ها متعلق به بخش عمومی است.
  4. شرکت پیمانکاری ساختمانی و یا تاسیساتی خارجی : شرکتی است که در کشوری غیر از ایران رسما ثبت شده باشد و اکثر سرمایه ی آن در اختیار افراد حقیقی و حقوقی غیر ایرانی باشد.

 

 

برای پاسخ به تمام سوالاتی که در مورد ثبت شرکت ساختمانی و مراحل آن دارید می توانید با سرکار خانم ابراهیمی:۰۹۱۲۹۳۷۰۶۷۱ و یا سرکار خانم نوری :۰۹۱۲۹۴۷۰۹۲۶ تماس حاصل فرمایید.
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد